Simona Antonović: Ta sočna nijansa breskve

Simona Antonović: Ta sočna
nijansa breskve

lancome-primavera-2017-1000-1

Naziru se prvi ljetni dani, voće postaje šarenije, a make up lookovi sve kreativniji. Inspiraciju potražite u prekrasnim nijansama breskve koja može varirati od mat nijansi crvenih podtona do veselih i svježih s daškom roze.

Breskvaste nijanse vrlo su nosive nijanse mogu dodatno naglasiti svježinu, ljepotu i istaknuti bilo koju boju očiju. Želite li vratiti svježinu pogledu i posvijetliti područje, pobrinite se da vaša breskva nijansa ima malo sjaja. Sjajne čestice ili metalik tekstura privući će svjetlost i time usmjeriti poglede na vaše oči, ali i komplementirati tamnim podočnjacima, čime će ih vizualno umanjiti. Metalik i sjajne nijanse možete nanijeti preko cijelog kapka, nanoseći ih do pregiba. Mat breskva nijanse možete također nositi preko cijelog kapka. Ili ih možete uklopiti u svoj svakodnevni look zemljanih tonova kao naglasak u unutarnjem kutu oka.

NYX Sex Kitten / Bobbi Brown Baby Peach / NARS Europa

NYX Sex Kitten / Bobbi Brown Baby Peach / NARS Europa

BRESKVASTI MAKE UP

Sjajna verzija breskva sjenila je NARS Dual Intensity mono sjenilo u nijansi Europa. MAC ima nekoliko peach nijansi od kojih bih izdvojila MAC Say Yeah i MAC Naked Lunch. Ten srednjeg tona će dobiti dozu mladosti i svježine uz NYX Sex Kitten i Bobbi Brown Baby Peach.

Rumenilo boje breskve naglasit će obraze i dati vrlo prirodan izgled. Možda neće biti vibrantno poput koraljne ili roze nijanse, ali će dati boju koja je vrlo slična tenu. Laganim pokretima nanesite sloj na mjesta na kojima se prirodno rumenite.

Milani Luminoso / NARS Orgasm / Bobbi Brown Calypso Coral

Milani Luminoso / NARS Orgasm / Bobbi Brown Calypso Coral

Ako imate hladniji podton kože, odaberite breksva boju s nježnim rozim podtonom a ako imate topliji ton, koraljno narančaste boje će više odgovarati. Milani Luminoso nijansa, vrlo popularna i predivno izgleda na toplijim podtonovima. Tu je i NARS u nijansi Orgasm. Kremasto rumenilo Bobbi Brown u nijansi Calypso Coral stopit će se s kožom.

Revlon Rendezvous / Bobbi Brown Salmon / Urban Decay Streak

Revlon Rendezvous / Bobbi Brown Salmon / Urban Decay Streak

Možete se inspirirati monokromatskim izgledom i tako nositi boju breskve i na usnama. Prekrasna Colourpop nijansa Oversized odlično se uklapa u breskvastu temu. Tu je i Urban Decay Naked Ultra Nourishing sjajilo u nijansi Streak. Bobbi Brown Salmon nijansa je odlična za djevojke svijetle puti. Revlon Balm stan u nijansi Rendezvous super je odabir za sve one koji žele izgled hidratantnog balzama.

 

Preuzeto s www.simonantonovic.com.

Preporuka

Zatvori