Simona Antonović: Što sve ponijeti na putovanje?

simonap1

Obožavam putovati, bilo poslom ili iz uživancije, a pakiranje stvari za put je uvijek napeto jer mislim kako ću nešto izostaviti i da baš taj proizvod neću moći naći tamo gdje idem. Onaj osjećaj bespomoćnosti kad se nađemo u nekom mjestu u kojemu se ne može kupiti omiljena krema za lice ili su svi proizvodi na polici opisani na nekom nepoznatom jeziku. Iako takve avanture imaju svojih čari, najbolje se dobro pripremiti za putovanje i ponijeti sve potrebne proizvode. I nikako ne zaboravite da, ako putujete avionom, u ručnu prtljagu ne idu proizvodi u pakiranjima većima od 100ml jer će ih vam nemilosrdno oduzeti na pregledu prtljage. Razmislite i o putnim pakiranjima potrebnih proizvoda.

1

Za jednu noć na putu u neseser spremite četkicu i pastu za zube, vodicu za ispiranje usta, make-up odstranjivač, blazinice ili pamučnu krpicu za čišćenje lica, kreme za lice koje koristite i omiljeni dezodorans. Ubacite i svoj parfem u neseser. Za tijelo spremite gel za tuširanje, šampon i regenerator, britvicu i losion za tijelo. Ne zaboravite i ukosnice te gumicu za kosu.

put_1

Put preko vikenda iziskuje i dodatnu zaštitu za lice, poput kreme s SPF-om za lice i tijelo osvježavajuću vodicu.

Ljetovanje je prava prilika za odmor pa dodajte još masku i scrub za lice. Za tijelo ponesite ulje za tamnjenje, osvježavajući gel nakon sunčanja po mogućnosti s aloe verom, ulje za kosu i epilator. Make-up obogatite još lakom za nokte i odstranjivačem laka. Za laganiji make-up ponesite i BB kremu sa zaštitnim faktorom i neku paletu sjenila. I nikako ne zaboravite zaštitu od komaraca!

put_2

Od make-up proizvoda ponesite ono što koristite svakodnevno ili što mislite da vam može zatrebati – tekući puder, korektor, puder u prahu za matiranje i fiksiranje, rumenilo i bronzer, ruž ili sjajilo, sjenila, maskaru, tuš za oči i olovku za obrve. Dodajte ovdje i make-up kistove, češalj te svoj Clarisonic ili Foreo.

Više na blogu simonaantonovic.com.

put_3
Foto: Instagram @simonaantonovic

0