Simona Antonović: Najbolje termalne vodice

Simona Antonović: Najbolje termalne vodice

Moja suha koža traži puno pažnje, pogotovo kada mi dan započne u Zagrebu, a završi u Parizu ili Londonu. Hidratacija kože tijekom cijelog dana mi je jedna od najvažnijih beauty rutina jer se nikada ne zna kako će mi se koža ponašati. Evo kako održavam svjež izgled tijekom dana, neovisno o vremenskim uvjetima.

Postoje važne stvari koje svaka žena ima u torbici. Jedna od tih stvari je i termalna vodica – izvrstan ženski suputnik. Zimi ih je dobro koristiti za sjaj i dodatnu hidrataciju tijekom dana, a ljeti su pravo osvježenje. Ono što ih čini još zanimljivijima jest činjenica da mnoge od termalnih vodica sadrže minerale i ostale nutrijente koji mogu pomoći koži.

Termalne vodice umiruju nadraženu kožu, umiruju opekotine, smanjuju crvenilo, hidriraju suhu kožu, rashlađuju koži pa čak i ubrzavanju prirodni proces zacjeljivanja kože. Naravno, postoji način na koji se termalne vodice koriste i to je najčešće onako kako ih koristimo – slobodnim raspršivanjem po licu, tijekom dana. Naravno, to je dobar način aplikacije, ali postoji i nekoliko drugih načina kako ju koristiti i izvući maksimum iz termalne.

Ponekad možete imati osjećaj zatezanja po nanošenju termalne, a to možete izbjeći raspršivanjem i tapkanjem maramicom po termalnoj nakon minute. Termalne vodice pojačavaju blistavost lica, daju svježinu i umanjuju osjećaj zatezanja na koži i to su dobre, stare vodice poput La Roche Posay termalne, VICHY termalne ili čak Evian termalne vodice. Vrlo su popularne i dobro poznate i ne čudi da smo svi zaljubljeni u njih.

Možete ih koristiti ispod svojih dnevnih kremi. Svi proizvodi se bolje upijaju u kožu kada ih nanosite na vlažnu kožu, pa tako i dnevne kreme. Iskoristite svoju omiljenu termalnu vodicu prije kreme i povećajte djelovanje aktivnih sastojaka, ali i izgled kože kroz dan.

Savršeno sjajna, fenomenalno njegovana i super svježa koža može se postići nanošenjem termalne vodice nakon svakog sloja preparative i dekorative koji nanesete. Prije kreme, prije primera i prije pudera nanesite lagani sloj i koža će kroz dan izgledati osvježeno.

termalne

Ako vam se ne sviđa odviše mat izgled novog pudera ili želite malo začiniti svoj look, raspršite termalnu vodicu po tekućem puderu i pustite neka se upije.

Pored La Roche Posay termalne, tu je i Vichy termalna vodica koju volim koristiti ljeti, ali i Avene termalna vodica koja je odlična za ublažavanje iritacija i crvenila.

 

Više na www.simonaantonovic.com

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori