Simona Antonović: Najbolje olovke za obrve

Simona Antonović: Najbolje olovke za obrve

Olovke za obrve

Savršeni look može se odlično zaokružiti uljepšavanjem obrva. Upravo obrve zaokružuju okvir lica te stvaraju balans, radi čega ih je potrebno održavati i pravilno popunjavati. Najbrži i najjednostavniji način popunjavanja obrva su olovke, a danas predstavljam svojih trenutno pet najboljih.

Olovke za obrve olakšavaju popunjavanje obrva i skraćuju vrijeme potrebno za uređivanje obrva. Odlične su za popunjavanje područja na kojima obrve ne rastu jednoliko, za stvaranje i iscrtavanje „repa“ obrve, ali i prekrivanja ožiljaka koji su potencijalno vidljivi u obrvama.

Olovke za obrve 2

Uvijek volim naglasiti obrve nijansom koja odgovara bojom, a teksturu stvaram laganim i kratkim pokretima koji imitiraju dlaku. Zato koristim olovke koje imaju tanki vrh što ih čini vrlo preciznima. Temeljito iščešljajte obrve zatim nanesite olovku. Tijekom iscrtavanja obrva pazite i pratite oblik te iščešljavajte obrve laganim pokretima prema gore. Na kraju možete nanijeti neki od fiksirajućih proizvoda poput transparentnog gela za obrve ili prozirnog voska.

Chanel Sculpting Eyebrow pencil

Chanel Sculpting Eyebrow pencil

Obožavam Chanel Sculpting Eyebrow pencil olovku za obrve radi njezine teksture. Kremasta, mat i dugotrajna tekstura izgleda baš poput obrva i volim ju koristiti za postizanje prirodnijeg efekta. Super se blenda i stapa s obrvama i izgleda neprimjetno.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Jedna od mojih omiljenih olovki za obrve je Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Vrlo dugotrajna olovka i ne poteže kožu prilikom popunjavanja što najviše govori o njezinoj predivnoj teksturi. Ultra tanki vrh idealan je za popunjavanje, iscrtavanje ili definiranje obrva i veličinom je najbolji za kratke i male poteze.

Urban Decay Brow Beater

Urban Decay Brow Beater

Dobra olovka je Urban Decay Brow Beater koja je jednako tanka i precizna za iscrtavanje ili popunjavanje obrva. Ima divnu kremastu teksturu koja klizi po koži i izgleda vrlo prirodno kada se nanese na dlaku.

Charlotte Tilbury Brow Lift

Charlotte Tilbury Brow Lift

Charlotte Tilbury ima odlične olovke za obrve – Brow Lift. Sami naziv ovog proizvoda otkriva kako se radi o 3u1 proizvodi koji sadrži olovku, highlighter i češalj. Ova olovka, za razliku od prethodne dvije, nema tanki već plosnati vrh. Prednost plosnatog oblika je u popunjavanju obrva za više prirodan, dok za definirani izgled svake pojedinačne lasi možete koristiti vrhove i rubove.

MAC 'Eye Brows' Brow Definer

MAC ‘Eye Brows’ Brow Definer

MAC Eye Brows Pencil također je super kvalitetna olovka za obrve. Volim je koristiti za odvažniji look i definiciju jer daje intenzivnu boju jako prekrivanje. Nije ju potrebno šiljiti, ima tanak vrh, ali nešto deblji od ABH olovke za obrve, tako da ju redovito nanesem i počešljam te ponavljam proces dok ne dobijem željeni look.

 

Više na www.simonantonovic.com

Foto: Imaxtree

Učitati još
Zatvori