Simona Antonović: Metalik olovke za oči

Simona Antonović: Metalik olovke za oči

Metalik olovka za oči 2

Olovke za oči kozmetički su proizvod koji ima izvanredne sposobnosti vizualnog preoblikovanja izgleda oka. Uparimo li ih s metalik trendom koji vlada, dobijemo olovke za oči koje će sigurno privući pažnju promatrača.

Sjaj i vinil definitivno je trend sezone, ako ne i godine, tako da ćemo svjetlucave, metalik i sjajne proizvode viđati ove godine naveliko. Posebno zanimljiv oblik sjaja je u obliku kromiranih boja koji će osim blještavila donijeti i dozu sofisticiranosti svojim pigmentiranim formulacijama.

Metalik olovka za oči

Odlična novost koja nam dolazi s metalik olovkama za oči je njihova nosivost i dugotrajnost. Jednostavno ih je nanositi i ne iziskuju previše preciznosti. Ako još uvijek niste sigurni na koji način nositi olovku za oči, pisala sam o tome u ovom postuInspirirajte se i ovim jednostavnim načinom za postizanje savršenog cat eye looka

Vibrantnih boja, mekih tekstura i dugotrajnih formulacija, ovo su samo neke od mojih trenutno omiljenih metalik olovki za oči.

Lorac Front of the Line Pro Eye Pencil

Lorac Front of the Line Pro Eye Pencil

LORAC Front of the line Pro su predivne olovke za oči koje dolaze u metalik opciji. Sitne svjetlucave čestice stvaraju metalik efekt ali i dalje zadržavaju izvorni pigment tako je sama boja vibrantna. Predivno klize po koži i stoje na očima dok ih ne odlučite ukloniti.

Urban Decay Glide On Eye Pencil2

Urban Decay Glide On Eye Pencil

Urban Decay 24/7 Glide On olovke su odlične olovke a posebice me vesele zlatne i tople zemljane nijanse. Neovisno o tome koju boju očiju imate, svakako isprobajte istinski zlatnu nijansu Goldmine. Inače su Urban Decay olovke za oči iznimno dugotrajne i jako dobre pigmentacije. Tekstura im je gotovo gel forme, tako da s malo proizvoda dobijete jako dobre rezultate.

NARS Larger Than Life Eye Pencil

NARS Larger Than Life Eye Pencil

NARS Larger than life olovke za oči ponekad je problematično i skinuti s očiju jer su toliko dugotrajne. Osim prekrasnih nijansi, krasi ih i predivan izbor metalik nijansi koje sadrže iznimno fine sjajne čestice koje boju čine doista metalik bojom. Tako recimo prekrasna šumsko-zelena Rue de Rivoli boja ima lagano zlatni odsjaj. Istaknula bih i Via Appia nijansu, toplu smeđu s dodatkom zlatnog odsjaja.

NYX Retractable Eyeliner

NYX Retractable Eyeliner

NYX retractable eyeliner ima odličnu zlatnu nijansu koja je nosiva kroz dan ali i noć. Olovka je super ugodna za korištenje i vrlo dugotrajna, tako da ćete moći napraviti jednostavan prijelaz iz dnevnih obveza u večernje druženje.

 

Više na www.simonantonovic.com

Foto: Imaxtree

Učitati još
Zatvori