Simona Antonović: Make up u znaku boje godine

Simona Antonović: Make up u
znaku boje godine

Simona Antonović: Zeleni make up2

U želji za osvježenjem, rastom i razvitkom u nadolazećoj nam godini, nametnula se jedna potpuno nova boja kao boja godine za 2017. Pantone je odabrao vrlo specifičnu zelenu boju za boju godine, a nama ostaje pronaći način kako ju najbolje nositi.

Greenery boja je ove godine odabrana kao IT boja za 2017. i ne sumnjam kako će nam upotpuniti brojne lookove koje ćemo nositi sljedeće godine. Make-up trendovi donose nam naglašene oči u kobinaciji s tamnijim, lagano utapkanim ružem. Eklektične nijanse nosit će se u obliku tanko nanesenog tekućeg tuša.

Simona Antonović: Zeleni make up

Tanko aplicirani tuš nanešen tik uz liniju trepavica može se nositi kao dnevna ali i kao noćna kombinacija. U ovu priču se vrlo lako i jednostavno može uklopiti u svakodnevne kombinacije. Ovisno o boji očiju možete se poigrati tonovima zelene koja može varirati od hladne zelene do tople, a moja preporuka je da svoj look začinite zagasitijim zelenim ili smaragdnim nijansama.

Sexy, mokri look s naglašenim sjenilom na donjem kapku predivno će izgledati u noćnim izlascima a takav look možete postići dodavanjem Elizabeth Arden 8 hour kreme kao podlogu za sjenilo, zatim ga razmazati i ostaviti pomalo neurednog.

Simona Antonović: Zeleni make up4

„Halo“ tehnika nanošenja sjenila je odlična za žene bademastih očiju i zelenu boju možete iskombinirati tako da ju nanesete na sredinu kapka, a u unutarnji i vanjski kut nanijeti smeđu nijansu koja će stopiti i ublažiti zelenu nijansu te stvoriti sofisticirani smokey eye.

Naravno i standardni smokey eye uvijek možete napraviti u neutralnijim nijansama i ukrasiti ih zelenom nijansom po izboru.

Simona Antonović: Zeleni make up3

Više na www.simonantonovic.com

Foto: Imaxtree

Učitati još
Zatvori