Simona Antonović: Ljetna toplina bronzera

Simona Antonović: Ljetna toplina bronzera

Bronzeri

Bronzeri i rumenila stvoreni su za postizanje svježine lica i osunčanog izgleda. Njihova kombinacija može ispričati priču o dugom ljetnom odmoru i morskim radostima. Jedan od mojih najdražih lookova, koji je dostojan svake naslovnice, je prirodno sjajna koža okupana suncem.

Bronzeri i mali ljetni trikovi

Rumenilo i bronzer su u skladnom tandemu za izgled osunčanog lica koje je cijeli dan bilo na suncu. Radi se o toplim tonovima s dodatkom rumenila za lagano crvenilo i dodatni sjaj. Nijanse ćete lako pronaći u svojoj kozmetičkoj torbici. Sigurno imate crveni ruž koji ćete pomiješati s bronzerom ili pak korektor koji ćete pomiješati s trunkicom rumenila. Kombinirajte zato crvene nijanse s bronzerom ili roze nijanse s korektorom i na pravom ste putu za „bila sam cijeli dan na suncu“ izgled. Nanesite svoju novostvorenu nijansu na vrhove obraza i blendajte prema dolje, preko vrha nosa, uz sam rub kose i na bradu.

Hilfiger bbt S16 012

Onaj predivni izgled koji imate nakon nekoliko dana sunčanja i uživanja, u kombinaciji s maslacima za tijelo, moguće je postići nanošenjem rumenila i bronzera ispod podloge i korektora. Da, možda zvuči nekonvencionalno, ali će izgledati vrlo prirodno. Predlažem da za ovaj trik koristite kremaste i tekuće proizvode, laganih i prozračnih tekstura koje će se stopiti s kožom i dati prirodan izgled. Za ovaj „nekoliko dana poslije plaže“ look, nanesite rumenilo i bronzer na prethodno opisani način, zatim preko njega nanesite laganu BB ili toniranu kremu i sve zaokružite highlighterom na najvišim točkama lica. Ne zaboravite i dobru neutralnu nijansu za usne! Više o tome kako izabrati neutralnu nijansu čitajte u ovom postu.

Tibi bbt S17 014

Pjegice

Najbolji trik koji možete napraviti za osunčani no make-up look su pjegice. Bilo da ih imate prirodno ili ne, veliki su hit jer svjedoče o zdravoj koži bez sloja šminke koja ih prekriva. Sami ih možete napraviti  olovkom za obrve ili olovkom za oči koja je dobro zašiljena. Kombinirajte različita mjesta i različite veličine pjegica, jer one nikada nisu savršene. Također su odlične i kao mali „anti-age tretman“ i definitivno skidaju godine s lica. Kako napraviti pjegice i s čime ih kombinirati, pročitajte u ovom postu o mladenačkom izgledu.

 

Tekst: www.simonantonovic.com

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori