Stigao je prvi make up za osmijeh

Stigao je prvi make up za osmijeh

Signal White Now Touch - praktični makeup za tvoj osmijeh (1)

Osmijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, vaš zaštitni znak i odraz karaktera. A savršen osmijeh omogućit će vam prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku Signal White Now Touch olovke koja je stigla i na hrvatsko tržište. Ovaj novi proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh. Olovku branda Signal za trenutačni efekt i bijele zube, savršenu za dobivanje potrebnog blistavo bijelog osmijeha u trenu, prve su isprobale poznate Hrvatice i ambasadorice prvog makeup-a za osmijeh.

Ivana Mišerić, Ecija Ivušić i Anita Dujić, žene poznate po prekrasnom detalju na licu koji uvijek privlači pažnju, znaju kolika je moć osmijeha, a da bi bio blistav važno je uz sebe uvijek imati proizvod koji će na vrlo jednostavan način zube dovesti do savršenstva. 3 jednostavna koraka click – touch – smile dovoljna su kako bi se postigao onaj efekt o kojem svi sanjaju, holivudski osmijeh.

Signal White Now Touch - praktični makeup za tvoj osmijeh (2)

U svijetu ljepote bijeli zubi su nezaobilazni. S takvim zubima osjećamo se ljepše i imamo više samopouzdanja, otkrivaju našu ljepotu i pružaju čaroban osmijeh, koji nam podiže raspoloženje. Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh. Današnji moderni način života svakodnevno je ispunjen gustim rasporedom obaveza, no sada u svojoj torbici možete stalno sa sobom nositi Signal White NOW Touch, koji će brzo i učinkovito osloboditi osmijeh na vašem licu. Praktični makeup za tvoj osmijeh vrlo je jednostavan za korištenje. Pritisak gumba, ravnomjerni nanos sloja i sušenje od 1 minute garancija su blistavo bijelog osmijeha.

Signal White Now Touch - praktični makeup za tvoj osmijeh (3)

Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku makeup torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet. Jedinstveni i praktični makeup za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90kn.

Signal White Now Touch - praktični makeup za tvoj osmijeh (4)

Učitati još
Zatvori