Blender za najpreciznije make up rezultate

Blender za najpreciznije make up rezultate

Sve je počelo s BeautyBlenderom i tim magičnim make up spužvicama koje su nanošenje make upa dovele do savršenstva. Ovo malo ružičasto čudo pronašlo je svoje mjesto u vrlo vjerojatno milijunima kupaonica diljem svijeta, što je nagnalo i druge brendove da prigrle inovaciju i u svoju ponudu i sami uvrste svemoguće spužvice za make up. Neke su odlične, no mnogo ih je čak ispod prosjeka, pa je onih idealnih zapravo vrlo malo. Ne čudi stoga što se posljednjih dana toliko priča o Beauty 3DHD Blenderu s potpisom Sigma Beauty, kozmetičke kuće koja je poznata u svijetu po svojim visoko kvalitetnim i efikasnim ‘alatima’ za nanošenje make upa. Kada na scenu stiže blender s potpisom jednog takvog cijenjenog brenda, ne očekujemo ništa manje od zbilja odličnog proizvoda za make up.

Zanimljivo je kako je za Sigma Beauty ovaj 3DHD Blender zapravo prva make up spužvica, a ono što ju razlikuje od konkurentskih i postojećih na tržištu, njen je jedinstveni oblik.

Sigma Beauty 3DHD Blender

Sigma Beauty 3DHD Blender

Oni koji su ju isprobali, već ju na veliko hvale, što ne čudi jer je spužvica inspirirana najprodavanijim Sigma Beauty 3DHD kistovima. Svojim inovativnim dizajnom s velikom lakoćom doseže svaku konturu lica te ima nekoliko funkcija; onu primera, korektora, funkciju skulpturiranja i funkciju highlightinga. Njome se mogu nanositi tekući, kremasti ili puderasti make up proizvodi, za HD definiciju na licu.

Dizajnirana je u crnoj i u jarko ružičastoj boji, a prema riječima brenda, u prodaju na Sigma Beauty web stranicu stiže uskoro.

Učitati još
Zatvori