Sheet maske – maske koje obožava cijeli svijet

Sheet maske – maske koje
obožava cijeli svijet

sheet

Starskin

Korejska kozmetika u posljednjih nekoliko godina ostvarila je snažan utjecaj na zapadno tržište, pa iako još uvijek nema toliko beauty brendova koji korejske proizvode imaju u svojoj ponudi kod nas, do njih je svejedno sve lakše doći. Ako ste dosad čuli za ‘sheet’ maske, još jedan genijalan izum s istoka, vjerujemo kako ste vrlo brzo postali ovisni o njima, no ako još niste, vrijeme je da ih upoznate.

sheet2

Ariul

Riječ je o bijelim maramicama, natopljenim moćnim aktivnim sastojcima za njegu kože, koje se apliciraju direktno na lice, imaju otvore za oči, nos i usne i pomno su konturirane kako bi maksimalno prijanjale uz kožu. Mnogi govore o njima kao o ‘a la carte’ verzijama seruma, koje se jednokratno koriste i osiguravaju koži u tom trenutku svu potrebnu njegu. Obično se na licu drže od 15 do 20 minuta, a nakon što ih skinete i bacite maramicu, preostali sadržaj nježno utrljate u kožu.

sheet3

Tosowoong / Ariul

‘Sheet’ maske kod nas su zastupljene u manjoj mjeri, no ipak ćete moći doći do njih u pojedinim parfumerijama i drogerijama, i to s potpisom poznatih beauty brendova koji su prigrlili ovaj korejski koncept. A zaželite li se originala, postoje brojni web shopovi koji prodaju prave korejske ‘sheet’ maske, po vrlo popularnim cijenama. Moći ćete birati masku prema tipu ili problemu vlastite kože, pa ju tako specifičnom maskom hidratizirati, zagladiti i učvrstiti ili smiriti, ako je osjetljiva.

sheet4

Mizon

Tu su i maske koje smanjuju pore, hrane kožu anti-age sastojcima i vitaminima ili ju dubinski čiste. U nastavku donosimo neke maske koje ćete moći nabaviti kod nas ili putem stranih web shopova, u njihovim učincima uživati u udobnosti vlastitog doma ili ih nositi sa sobom na putovanja, kada koža za to osjeti potrebu.

SK-II Facial Treatment Mask

SK-II Facial Treatment Mask

Balea Aqua Mask

Balea Aqua Mask

Učitati još
Zatvori