Severina je zaštitno lice make up brenda AURA

Severina je zaštitno lice
make up brenda AURA

Severina2

Otkako smo se upoznali s AURA kozmetikom, skoro da i nije bilo proizvoda koji nas nije osvojio na prvu. O njenom dolasku na domaće tržište pisali smo vam u veljači prošle godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije imali smo priliku i posjetiti impresivan proizvodni pogon brenda AURA u Nišu. Osim što smo doznali iz prve ruke kako izgleda jedna tvornica kozmetike, također smo se pobliže upoznali s brendom, koji je u već spomenutom Nišu osnovan 1996. godine.

Severina

AURA je posebna utoliko što je u jednu uspješnu poslovnu priču uklopila sve: kvalitetan proizvod s pomno biranim sastojcima, prihvatljivu cijenu i moderan dizajn ambalaže koji je na prvu dopadljiv. A AURA na kraju ove godine ima još jednu uzbudljivu novost, i to onu da je njeno zaštitno lice za cijelu 2018. godinu naša najpoznatija glazbenica Severina Kojić.

Severina - AURA kozmetika

AURA kozmetika ima prvo zaštitno lice

Ovo je prvi put u povijesti da AURA ima ambasadoricu, odnosno zaštitno lice, a suradnja sa Severinom, za ovaj vodeći make up brend u regiji zapravo je bila hvale vrijedan potez za koji će se još mnogo čuti. Vizuale nazvane Pogled ispod obrva sada prati i onaj najnoviji, iz kampanje Holidays love Seve, na kojem Severina nosi beauty look postignut AURA kozmetikom, s crvenim ružem u svojoj omiljenoj nijansi Absolute matte 605 Checkmatte. Na divnoj kampanji sudjelovao je dio stalnog Severininog tima, predvođen Petrom Trbovićem za stzling i Dajanom Pajkić za make up.

Foto: Miloš Nadaždin/PR

Učitati još
Zatvori