Booster koji stvarno potiče rast kose i smanjuje opadanje
Booster koji stvarno potiče rast kose i smanjuje opadanje

Booster koji stvarno potiče rast
kose i smanjuje opadanje

Tko ne želi bujnu i dugu kosu koja je istovremeno zdrava? Pa vjerujemo da takvih nema previše. Ako ste među onima koji muku muče s ispadanjem kose i nikako da nađete proizvod koji će to ublažiti pa čak i potaknuti rast nove mlade kose, mi smo ga pronašli za vas. U pitanju je novi serum za rast kose.

Radi se o Philip B. boosteru koji potiče ponovni rast kose i oživljava folikule. Booster ima samozagrijavajuću formulu. Ona pomaže stimulirati čimbenike rasta u vlasištu. To rezultira mladolikim volumenom te gustom, zdravom i bujnom kosom.

Ovaj zagrijavajući tretman koristi se prije pranja kose. On pomaže ponovo pokrenuti aktivnost i proliferaciju matičnih stanica što može potaknuti rast nove kose. Kada su folikuli dlake nahranjeni, stanice u korijenu vlasi se brzo dijele. To daje volumen te pomaže povećati punoću i gipkost, a istovremeno pojačava sjaj i poboljšava teksturu kose.

Glavni sastojci ovog boostera su 3% Redensyl® , ulje kore naranče (Citrus Aurantium Dulcis), ulje lavande, vitamin E, ulje sjemenki ricinusa, vanili butil eter – tvar za regeneraciju kose.

PhilipB

Kreator ovog seruma za rast kose, točnije, boostera, Phillip B. stekao je međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

PhilipB

Cijena ovog boostera je 553 kune, može se nabaviti u Parfumeriji Lana na adresi Ilica 25, zatim u frizerskom salonu Glamour na adresi Medvedgradska 39, u splitskoj poslovnici Parfumerije Lana, na adresi Kralja Tomislava 5 i naposljetku u Rijeci u Amber Nicheu na adresi Đure Šporera 5a.

PhilipB
PhilipB

FOTO: Toni Uroda

Učitati još
Zatvori