Pružite svojoj kosi kraljevski tretman uz Schwarzkopf proizvode

Nakon ljeta kosa često bude isušena i oštećena radi utjecaja sunca, morske soli i toplog zraka pa je sada pravo vrijeme da se posvetite zdravlju svoje kose. Za to su idealni proizvodi za njegu kose Schwarzkopf Professional na koje, od 1. do 30. rujna, u trgovini Hair Shop u Zagrebu ili na web shopu www.hairshop.hr možete ostvariti čak 30% popusta za plaćanja MasterCard karticama.

Schwarzkopf-Professional-(2)

Schwarzkopf Professional su proizvodi za njegu kose vrhunske kvalitete koji se koriste u najboljim frizerskim salonima u čak 115 zemalja svijeta. Schwarkopf surađuje s frizerima diljem svijeta kako bi svoje korisnike oduševio inovacijama, uslugom i besprijekornom kvalitetom proizvoda za njegu i styling kose.

Asortiman Schwarzkopf Professionala sastoji se od profesionalnih boja IGORA Royal, linije za njegu kose Essensity koja je proizvedena od prirodnih sastojaka i ne sadrži amonijak, specijalizirane linije BlondMe za njegu i bojanje plave kose te linije za njegu BC Bonacure namijenjene svim tipovima kose.
Schwarzkopf-Professional

Za muškarce tu je i posebno dizajnirana linija 3DMEN , a za ljubitelje stylinga tu su i linije OSiS + te Silhouette. Zahvaljujući trgovini Hair Shop, spomenute proizvode možete koristiti i kod kuće te svojoj kosi pružiti izuzetnu njegu. U trgovini Hair Shop u Tuškanovoj 37 u Zagrebu i na web shopu (www.hairshop.hr) iskoristite 30% popusta na maloprodajna pakiranja linije Schwarzkopf Professional za sva plaćanja MasterCard karticama.

0