Kako u samo dva koraka kreirati savršene valove u kosi?

Kako u samo dva koraka kreirati
savršene valove u kosi?

Jednostavni i opušteni, blagi valovi u kosi stvaraju dinamičnu igru pramenova i daju joj uvijek poželjan volumen. Istovremeno dajući dojam neopterećenosti i stvarajući savršeno nesavršeni izgled, takozvana beach waves frizura u posljednjem desetljeću postala je najpopularniji odabir i jedan od najistaknutijih beauty trendova ovog desetljeća.

Jednako savršena za svakodnevni look i posebne prilike, kosa obogaćena valovima frizura je s kojoj se uvijek rado vraćamo. Iako vrlo prirodnog i jednostavnog izgleda, iza savršenih opuštenih valova donedavno se nalazila cijela filozofija. Ipak, novi beauty proizvodi i inovativni alati za kosu nježne valove pretvorili su u frizuru koju možete ostvariti sami u samo petnaestak minuta.

SAVRŠENI VALOVI U KOSI UZ DVA KORAKA

Iza jednostavne tehnike stvaranja savršenih opuštenih valova u kosi nalaze se spretne ruke prestižnih svjetskih frizera. Kako bi stvorili beach waves frizuru koja izgleda savršeno u svojoj nesavršenosti, poznati frizer posegnuli su za alatom za kovrčanje kose i nakovrčali kosu u nekoliko odvojenih slojeva. Umjesto klasičnih alata poput fena ili figara, prvi korak koji stvara savršene valove u kosu učinite još jednostavnijim uz Philips Stylecare Prestige uređaj koji pri svakom korištenju stvara savršene kovrče. Nakon što ste beživotnu kosu pretvorili u izražene kovrče, baš poput svjetskih frizera, nježno raščešljajte kako bi ih pretvorili u savršene blage valove.

Nakon što ste uz pomoć klasičnog prvog koraka kreirali savršene blage valove u svojoj kosi, drugi korak donosi dodatnu dozu volumena i postojanost, zadržavajući njihov prirodni i neopterećeni izgled. Kako postići taj efekt u kosi? Umjesto za snažnim i izdržljivim lakom za kosu, posegnite za prozračnijim suhim šamponom. Osim što će vašim blagim uvojcima donijeti postojanost i volumen, suhi šampon zadržat će i njihov vrlo prirodan izgled. Suhi šampon možete koristiti samo na kraju ili u svakom odvojenom sloju kose zasebno, a kao favoriti poznatih frizera ističu se Oribe Dry Texturizing Spray kao luksuzni favorit i Batiste Dry Shampoo kao odličan drogerijski izbor.

U dva jednostavna koraka i uz pomoć dva beauty pomagača, savršene valove lako ćete ostvariti kad god poželite.

Philips Stylecare Prestige

Philips Stylecare Prestige

Oribe

Oribe

Batiste

Batiste

Foto: Instagram, Batiste, Oribe, Philips

Učitati još
Zatvori