Sandra Perković snimila kampanju za Kalodont

Sandra Perković snimila
kampanju za Kalodont

sandra-perkovic-kalodont-1

Prekrasan i blistav osmijeh otvara sva vrata (zaista može učiniti čuda). Nasmiješene osobe izgledaju ljepše, privlače pozitivnu energiju i zrače posebnim samopouzdanjem. Toga je svjesna i naša najuspješnija sportašica, Sandra Perković, koja sa širokim osmijehom svladava sve obaveze i postiže vrhunske sportske rezultate. Upravo zato, Sandra je izabrana da bude zaštitno lice Kalodonta, kultne marke čiji je naziv postao sinonim za sve zubne paste na tržištu.

„Otkako sam se počela baviti sportom i putovati na razna natjecanja diljem svijeta, susrećem i upoznajem brojne ljude. Iako nismo s istih govornih područja, upravo je osmijeh univerzalni jezik koji svi razumijemo. Zdravi i blistavi zubi jako su mi bitni i zato koristim Kalodont, jer osmijeh koji pošalješ u svijet, uvijek ti se vrati“. – ističe Sandra.

sandra-perkovic-kalodont-2

Vrhunska kvaliteta, dragocjeni sastojci, dugogodišnje iskustvo, najnovija tehnologija, znanje i iskusni stručnjaci tajna su uspjeha Saponije koja, baš poput Sandre, sve što dotakne pretvara u zlato. Vodeći inovatori Saponia Instituta razvili su nove formulacije Kalodont pasti za zube, koristeći visokovrijedne aktivne sastojke i dugogodišnja znanja s područja oralne higijene, kreirajući tako proizvode potpuno usklađene s aktualnim trendovima.

Nova profesionalna linija Oral care specialist uključuje proizvode s originalnom Kalodont formulom (Kalodont Multi Repair, Gum Protection, Aquaminerals White, White & Natural). Kalodont je razvijen na način da pruža potpunu, dugotrajnu zaštitu zubi i usne šupljine, obnavlja prirodnu ravnotežu te ostavlja osjećaj čistoće i svježine u ustima. Proizvodi su namijenjeni osviještenim osobama koje brinu o zdravlju zubi, ali i o zdravom načinu života te znaju da su lijep osmijeh i zdravi zubi prvi korak ka samopouzdanju.

Foto: Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori