Revolucionarni beauty gadgeti

Revolucionarni beauty gadgeti

Samsung, tehnološki gigant poznat po svojim elektroničkim proizvodima, u 2017. godini donosi dva nova neočekivana i revolucionarna proizvoda koji imaju potencijal promijeniti način na koji razmišljate i brinete o svojoj koži. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, novi beauty proizvodi zanimljivog dizajna i nevjerojatnih funkcija nastali u sklopu Samsungovog Creative Lab projekta koji potiče radnike na kreativne i inovativne ideje, bit će prikazani ovog vikenda na CES-u, godišnjem globalnom skupu tehnoloških brendova u Nevadi.

Samsung Lumini

Samsung Lumini

Beauty gadgeti budućnosti, Lumini i S-skin će skenirati vašu koži i prepoznati probleme poput isušenosti, bora, akni i drugih nakon čega će se povezati s aplikacijom na vašem pametnom mobitelu koja će vam osim odgovarajućih rješenja i proizvoda za vaš problem, preporučiti i dermatologa kojem ćete putem aplikacije moći postaviti pitanja. Budućnost je, čini se, stigla.

LUMINI

Lumini je prijenosni uređaj koji će preko fotografije vaše kože analizirati i prepoznati probleme prije no što izbiju. Lumini će na vaš smartphone dostaviti rezultate analize vaše kože i otkriti vam što se nalazi i događa ispod njezine površine.

https://www.youtube.com/watch?v=HrkBgE2QwSo

S-SKIN

Jednako neobičnog izgleda s jednako nevjerojatnim funkcijama, S-Skin je također praktičan prijenosni uređaj koji će izmjeriti razinu melanina, hidratacije i crvenila u vašoj koži kako bi vam pružio LED tretman i trake s microiglicama koji će ciljano djelovati na izvor vaših problema. S-Skin rješenje je čiji se rezultati mogu usporediti s redovitim dermatološkim tretmanima koje će vam uštedjeti i vrijeme i novac.

https://www.youtube.com/watch?v=2LuVOTmEYyk

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Samsung Newsroom

Učitati još
Zatvori