Prekrasan novi beauty salon u srcu Zagreba

Prekrasan novi beauty salon u srcu Zagreba

Salon Sophie

Početkom mjeseca, točnije 9. listopada, Zagreb je i službeno postao bogatiji za još jedan ekskluzivni beauty salon. Njegovo ime je Salon Sophie, osnovala ga je i na noge postala Sanja Penava, a smjestio se u samom srcu naše metropole, na adresi Teslina 3. Već na prvi pogled jasno je kako se ne radi o tipičnom salonu za styling i njegu kose, a razlog je ponajprije impresivno uređenje salona u kojem će se svaka klijentica i klijent osjećati uistinu posebno i spremno za VIP tretman.

Salon Sophie 2

Salon Sophie 3

Salon Sophie 4

Sanja je u Salonu Sophie okupila tim iskusnih stručnjaka, koje sama predvodi, vođena dugogodišnjim iskustvom, brojnim međunarodnim edukacijama te diplomama za rad s profesionalnim proizvodima za oblikovanje i njegu. Domaćem je tržištu odlučila ponuditi sasvim novi nivo kvalitete i usluge koje objedinjuje u brojnim Sophie tretmanima njege, namijenjenim modernim ženama, koje uz brojne životne obaveze i dalje žele imati zdravu, lijepu i prirodnu kosu.

Salon Sophie 5

Salon Sophie 6

Salon Sophie 7

Ugodan prostor u centru grada, vrhunski proizvodi i tim stručnjaka koji uživa u svom poslu, tri su presudna čimbenika koji kreiraju jedinstveni ambijent u kojem ćete se osjećati ugodno, a vaša kosa preporođeno. Za njen preporod u slučaju Salona Sophie prvenstveno su zaslužni prestižni i ugledni David Mallet proizvodi, za koje ovaj salon ima ekskluzivno zastupništvo i prvi ih puta predstavlja hrvatskoj javnosti.

Salon Sophie 8

Salon Sophie 9

Salon Sophie 10

David Mallett proizvodi u Salon Sophie

Ovi proizvodi čuveni su po specijalnim formulama koje kosu ostavljaju lepršavom, ne otežavaju je i ne oštećuju njenu strukturu. Prirodni sastojci toliko su blagi da se mogu koristiti na cijelom tijelu pa se isplati otkriti zašto se modeli, glumci i celebrityji ne odvajaju od mirisnih crnih bočica. Osim toga, olakšavaju brigu za kosu i tijelo na putovanjima ili kraćim izletima kad nemamo sve potrebne blagodati za njegu.

David Mallett proizvodi

David Mallett proizvodi

 

Proizvodi dolaze u kolekciji za volumen, hidrataciju i styling kose. Mogu se međusobno kombinirati, a efekt svježine koju ostavljaju na kosi priskrbio im je brojne sljedbenice pa je brzo svoje top sellere Mallett upakirao i u minijature za odlazak na putovanje. Svaki proizvod je kreiran sa posebnom pažnjom koja prati naš brzi životni ritam, pa je tako svoj revolucionarni HAIR SERUM DM027 Mallett razvijao četiri godine kako bi dame koje vikende provode u društvu bolje polovice, u svakom trenu mogle zabljesnuti kao da su bile u salonu. Serum se momentalno upija, daje kosi vitalnost i štiti je od vanjskih utjecaja uz čaroban sjaj i živahnost.

David Mallett HAIR SERUM DM027

David Mallett Hair Serum DM027

Jednako očaravajuć je i AUSTRALIAN SALT SPRAY koji kosi daje volumen ali i blago učvršćivanje za postojanost ljetnih kovrča. Ako pak volite volumen bez učvršćivanja, SPRAY NO.2 LE VOLUME garantira glamurozni efekt bez imalo ljepljenja i oštećivanja vlasi.

David Mallett Australian Salt Spray

David Mallett Australian Salt Spray

Ono što oduševi kod svakog proizvoda je prirodan izgled kose, kao da nije ničim tertirana. Zato se isplati otkriti zašto se modeli, glumci i celebritiji poput Kate Winslet, Andie MacDowell, Demi Moore, Eve Green, Julianne Moore, Liv Tyler, Naomi Campbell, Penélope Cruz i Sharon Stone ne odvajaju od mirisnih crnih bočica.

Foto: Duško Vlaović

Učitati još
Zatvori