Gdje na besprijekornu manikuru i pedikuru ususret blagdanima

Gdje na besprijekornu manikuru i
pedikuru ususret blagdanima

Najljepši dar je osluškivati ljude koji su vam dragi i u idealnom blagdanskom razdoblju pokloniti profesionalnu Manos uslugu uz tretman manikure i pedikure ili jedan od brojnih poklon paketa proizvoda za njegu ruku i stopala. Salon Manos kao i uvijek ima posebno osmišljene tretmane manikure i pedikure sa najkvalitetnijim proizvodima. Za raskošno blagdansko razdoblje pridružile su se i specijalne božićne kolekcije lakova koje prate najnovije trendove. U blagdanskom razdoblju posebnu pažnju pridajemo svakoj odjevnoj kombinaciji, a za idealan styling manikura je neizostavna. Uz kvalitetnu uslugu, prigodnu blagdansku atmosferu i neizostavnu čašu pjenušca stvaramo poseban osjećaj i ugođaj za svakog klijenta. Razmazite se ovih blagdana ili razveselite svoje najdraže, a u nastavku pročitajte više.

Manos iznenađenja koja će razveseliti najdraže

Kako bi razveselili svoje bližnje prigodnim darovima, Manos je za vas pripremio božićno osmišljene poklon pakete OPI i Foot Fetiche by Bastien Gonzalez proizvoda kao idealan dar za vašu obitelj i prijatelje. Darovna kartica je najljepši dar u kojem vi sami birate određeni tretman i uslugu. Predlažemo uslugu ProSpa manikure i pedikure koja uključuje njegu noktiju i područja oko noktiju te dubinsku i intenzivnu njegu kože ruku i stopala.

Besprijekorni nokti za nadolazeće blagdane

Manos ProSpa njega ruku savršeno je rješenje za posebne prilike i evente u kojima želite izgledati besprijekorno, ali i za periode promjene godišnjih doba, kada je rukama potrebna posebna njega i zaštita. I naravno, ne zaboravite nositi rukavice na hladnoći kako bi spriječili pucanje osjetljive kože ruku i što dulje sačuvali svilenkasti osjećaj kože nakon tretmana.

Ruke i nokti izuzetno su bitni u obavljanju raznih poslova te u svakodnevnoj komunikaciji jer su neprestano izloženi pogledima drugih, posebno u vrijeme poslovnih božićnih evenata i svečanih obiteljskih večera.

Lijepe i njegovane ruke i stopala su ogledalo svake osobe te također puno govore o Vašoj osobnosti. Treba ih pravilno i redovito njegovati kako bi postigli najbolje za zdravlje ruku i stopala. Pravilnom manikurom i pedikurom pozitivno djelujemo na kvalitetu noktiju.

Sve o Manos tretmanima, darovnim karticama i poklon paketima saznajte na službenoj Facebook stranici, ili Instagram profilu.

Očekuje vas pravi osjećaj Božića i vaš novi svečani look manikure u svakom blagdanskom trenutku.

 

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori