Na zagrebačkoj Šalati smješten je omiljeni zagrebački beauty studio koji ima sve što vam treba da zablistate ovoga ljeta 
Na zagrebačkoj Šalati smješten je omiljeni zagrebački beauty studio koji ima sve što vam treba da zablistate ovoga ljeta 

Na zagrebačkoj Šalati smješten je omiljeni zagrebački beauty studio koji ima sve što vam treba da zablistate ovoga ljeta 

Ljeto je doslovno pred vratima i svima nam je u glavi priprema kože za isto. Iako smo uvijek u stisci s vremenom, luksuz kojeg se ne možemo odreći je njega našeg tijela i to da naša koža uvijek izgleda perfektno, bilo da se radi o poslovnom sastanku ili ljetnom koktel partyju na plaži. Čvrsta, mekana i glatka koža jedini su imperativ, zato smo već godinama vjerne istoj adresi. Beauty Centar Bambina prati sve svjetske trendove na području kozmetike i dermatologije, brine o našoj prirodnoj ljepoti, a svojim visoko profesionalnim pristupom već je 30 godina naš je glavni ženski saveznik.

Vrijeme je za depilaciju

Pred ljeto želimo da naša koža u potpunosti zablista kako bismo sezonu dočekale spremne. Haljine su zamijenile hlače, a rane odlaske u krevet, druženja na otvorenom, putovanja i odmaranja na plaži. Upravo zbog toga želimo barem jednu brigu manje. Bambina beauty Centar smješten je u Babonićevoj ulici na šarmantnoj zagrebačkoj Šalati. Predivan ambijent s vrtom nedaleko centra grada, a opet udaljen od gradske vreve čini savršenu kombinaciju koja vam je potrebna kako biste izdvojili vrijeme za sebe. Već 30 godina Bambina je top lokacija Zagrepčanki kada govorimo o ljepoti i beauty ritualima, a njihov profesionalizam i konstantno ulaganje u visoku tehnologiju i edukaciju zaposlenika čini ih nezamjenjivima na zagrebačkoj beauty sceni.

Brojni tretmani za vaše dugo i bezbrižno ljeto

Vlasnice Bambine su majka i kćer Jadranka Subašić i Nina Sušak, koje su svoj poslovni put podredile savršenstvu i osjećaju zadovoljstva mnogobrojnih stalnih klijentica. Njihova predanost i posvećenost dovele su do toga da ja Bambina postane nezaobilazna beauty adresa. Od drugih salona razlikuju se po tome što od prvog dana prate svjetske trendove opreme u aparaturi, a tome su ostali vjerni do danas.

Osim depilacija, u Bambini nude usluge masaža, uljepšavanja, njege lica i oblikovanja tijela i mršavljenja koje karakterizira personalizirani pristup koji počinje besplatnim konzultacijama i planom tretmana. On može uključivati različite kombinacije tretmana, kao npr. aparat Accent XL (koji koriste najpoznatije hollywoodske glumice poput Sharon Stone i Oprah Winfrey, a o njemu se je naveliko pisalo u časopisima “O magazine”, Marie Clare i drugima), Isogei (učvršćivanje i zatezanje), limfna drenaža i slično, a sve kako bi napravile pristup koji potpuno odgovara vašem tijelu. O ovim popularnim i revolucionarnim tretmanima čitajte ovdje i pripremite se za dugo, toplo i bezbrižno ljeto pred nama.

Vaš trenutak je samo vaš, zato ga iskoristite u najboljem mogućem ugođaju i dozvolite sebi da zablistate. Sve o tretmanima i naručivanju potražite ovdje.

Učitati još
Zatvori