Top ruževi za početak 2018.

Top ruževi za početak 2018.

Ruž za usne je jedan od omiljenih make up proizvoda koji u nekoliko poteza može u potpunosti transformirati svaki look. Od nježnih puderastih tonova do bogatih zagasitih nijansi, ruž za usne je make up adut u svakoj kozmetičkoj i dnevnoj torbi. Nova godina unutar beauty svijeta unijela je nove trendove. Nakon bogatih zagasitih tonova i mat efekta koji su na našim usnama stvarali ruževi za usne u popularnoj tekućoj formuli, nova godina vraća nas nježnijim tonovima, prozračnijim i sjajnijim formula i prirodnijem looku.

RUŽEVI ZA USNE KOJI ĆE OBILJEŽITI POČETAK 2018.

Od sjajnog finiša do nježnih puderastih tonova i nekoliko nezaobilaznih crvenih klasika, u nastavku donosimo pet ruževa za usne koji će obilježiti početak nove godine i unijeti svježinu u naš svakodnevni make up look.

NJEGOVANE USNE

Ruževi za usne 2018.

Dior

Njegovane usne ove će godine biti privlačnije no ikad. Kao dio najjednostavnijeg i najsvestranijeg beauty looka kojeg krasi prirodan izgled i nježni tonovi, trend njegovanih usana našu pažnju skrenut će na odlične proizvode za usne koji donose neodoljivi spoj njege i suptilnog premaza nježne ružičaste i prozračne crvene boje.

Ruževi za usne 2018.

Caudalie

NOVA OMILJENA NUDE NIJANSA

Ruževi za usne 2018.

Marc Jacobs

Nude ruževi jedan su od klasika beauty svijeta i nepobjedivih favorita mnogih žena. Neutralni tonovi osim nježnih tonova donose i jednostavnost i bezbrižnost u svakodnevni make up look. Nakon nude nijansi inspiriranih omiljenim ružem za usne iz devedesetih koje su se isticale naglašenim smeđim podtonovima, nova godine u svijet nude ruževa unosi koraljnu svježinu. I dok će nježni breskvasti podtonovi zamijeniti smeđe, tekuće formule i mat efekt svoje je mjesto prepustiti ruževima za usne kremaste teksture.

Ruževi za usne 2018.

NYX Professional Makeup

VELIKI POVRATAK SJAJILA

Ruževi za usne 2018.

Chanel

Nakon ruževa za usne u raskošnim, zagasitim crvenim, ružičastim i ljubičastim tonovima, početak godine vraća nas najprozračnijem i najsjajnijem proizvodu za usne, sjajilu. Baš poput njegujućih balzama za usne u boji, sjajilo donosi nježan premaz boje i decentan izgled u njihovom najsjajnijem izdanju.

Ruževi za usne 2018.

Naj Oleari

CRVENI RUŽ: KLASIK BEZ KOJEG NE MOŽEMO

Ruževi za usne 2018.

Tom Ford

Iako je crveni ruž davno prerastao sve beauty trendove i postao jednim od najvećih, ako ne i najvećim, klasikom beauty svijeta, make up trendovi za 2018. godinu još jednom su ga istaknuli kao nepogrešivi odabir. U klasičnoj jarkoj nijansi ili s naglašenim narančastim podtonom, crveni ruž još jednom će obilježiti beauty godinu ispred nas.

Ruževi za usne 2018.

Bourjois

KREMASTA FORMULA

Ruževi za usne 2018.

Bobbi Brown

Mat finiš je u posljednjih nekoliko godina postao novi favorit obožavatelja make up. Efektan izgled najčešće se krio u tekućim formulama koje su na našim usnama donosile izdržljivi pigment. Ipak, okrenuvši se prirodnijem izgledu beauty svijet istovremeno se okrenuo i laganim kremastim formulama. Najsvestranije izdanje kremastog ruža za usne donijet će zagasita, ali još uvijek nježna i prozračna nijansa ružičaste koja će se istaknuti kao savršeni dnevni izbor.

Ruževi za usne 2018.

Essence

Foto: Instagram, Bourjois, Caudalie, Chanel, Dior, Essence, Naj Oleari, Net-a-porter, NYX

Učitati još
Zatvori