Romantična manikura kojoj nećete odoljeti

Romantična manikura kojoj nećete odoljeti

Mnogim ljupkim trendovima kada je riječ o manikuri sada se pridružuje i ona cvjetna. Zanimljivo je kako je inspiracija za nju stigla iz umjetničkog svijeta. Jess Phoenix jedna je od ilustratorica, čiji su prelijepi i gotovo magični cvjetni radovi nadahnuli brojne salone za manikuru diljem Amerike, da na noktima svojih klijentica počnu stvarati i crtati minijaturna cvjetna djela.

Cvjetna manikura

Trend je rođen u SAD-u, točnije u Los Angelesu, a polako stiže i u naše krajeve. Želite li ga preduhitriti, cvjetne motive na noktima iscrtajte već ovog ljeta, a ako ne, i jesen je odlična prilika za razvedriti garderobu ovom romantičnom manikurom.

Baš kao i u slučaju ljetne manikure s ananasima, kaktusima i lubenicama, o kojoj smo vam nedavno pisali, čar je nositi zabavne motive na noktima, no istovremeno se držati one ‘manje je više’. I šareni cvjetni motivi najbolje će doći do izražaja na neutralnoj ‘nude’ podlozi ili onoj pastelnoj. Također, njima se ukrašava tek jedan dio ploče nokta ili cijeli, ali u tom slučaju cvjetni detalj se ne nosi na cijeloj ruci. Naravno, žene koje žele maksimalan dojam, odlučiti se mogu za opciju nošenja cvjetne manikure na svim noktima.

Uz cvjetnu, tu su još neki favoriti za aktualnu i novu sezonu. Razmislite o točkastoj manikuri ili onoj s motivom zvjezdica.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori