Genijalni make up kistovi odsad i kod nas

Kada je riječ o kistovima za make up, one beauty brenda Real Techniques nemaju premca. Dosad smo ih uglavnom kupovali preko interneta, no ove genijalne četke i četkice napokon su stigle i u Hrvatsku.

Nabaviti se mogu u dm-drogerie markt Hrvatska, a posljednjih dana izazivaju valove euforije kod Hrvatica koje ih otkrivaju, što je sasvim logično, jer riječ je o gotovo najpopularnijim make up kistovima koji spadaju u kategoriju drogerijske ponude.

Drugim riječima, cijenom su prihvatljivi, a kvalitetom se mogu usporediti i s kistovima mnogo skupljih i luksuznijih brendova. Otkako su se pojavili na sceni u 2011., brzo su zauzeli poziciju na vrhu i ondje se i dalje zadržavaju, uživajući i dalje veliko povjerenje potrošačica.

Real Techniques kistovi rade se od sintetičkih vlakana, spadaju u kategoriju ‘cruelty-free’ kozmetike i dolaze u širokom rasponu stilova, odnosno namjena. Riječ je o najmekšim četkicama za nanošenje make upa, koje zadržavaju svoju mekoću i oblik nakon svakog njihova pranja.

Svi mnogo hvale Core Collection iz Real Techniquesa, a hit za sebe je Expert Face Brush, najprodavaniji Real Techniques make up kist, kojim se može nanositi kremasta ili tekuća podloga. Osim što upija vrlo malo pudera, na licu ostavlja besprijekoran dojam retuširane kože. Brend u ponudi ima i spužvice za nanošenje make upa, a upravo se one danas najviše uspoređuju s kultnim BeautyBlenderom.

Foto: Instagram

0