Pure & Cool deo-krema by S.Fresh

Kemijski sastojci i konzervansi koji se najčešće koriste u deo-proizvodima kako bi se zaustavile bakterije koje uzrokuju neugodan miris kože zapravo su ne samo nedovoljno istraženi nego i izrazito štetni za naše zdravlje.

pure&cool1

U većini slučajeva mogu imati kancerogena djelovanja, a neki oštećuju jetru, slabe imunološki sustav, smanjuju plodnost i narušavaju hormonalnu ravnotežu te se sporo izlučuju iz organizma. ”Bio mi je stoga veliki izazov – ali i osobna potreba – da sa svojim partnerima u farmaceutskom razvoju i proizvodnji linije S.Fresh osmislim deodorant bez ijednog sintetskog sastojka, prirodan, a opet dovoljno snažan da nas štiti u dinamici tokom cijeloga dana te sigurno očuva našu mirisnu svježinu.” komentirala je Lana Biondić, začetnica brenda S.Fresh.

Pure & Cool deo-krema by S.Fresh sadrži vrlo dragocjen sastojak, Cink ricinoleat, koji umiruje kožu i vrlo učinkovito neutralizira miris znoja, a da ne ometa rad žlijezda znojnica. Oplemenjen je karite i kokosovim maslacem, pčelinjim voskom i eteričnim uljem limuna i mente, kako bi mirisali na svježinu i čistoću i nakon 12 sati.

Pronađite S.Fresh poroizvode u Heruc Galeriji, dm-u, Farmaciji i salonu Teuta.

0