Na koje sve načine nositi punđu ove jeseni?

Frizura koja iz sezone u sezonu pokazuje svoju svestranost definitivno je punđa. Volimo skupiti kosu i povezati ju u neobaveznu punđicu iz koje nonšalantno vire pramenovi, a u zaglađenom i slick izdanju najbolja je pratnja formalnim izdanjima. Punđa se teoretski i praktično može nositi na sto načina, od elegantnih varijanti pa sve do onih cool trendovskih. Svakodnevno se pojavljuje na ulicama gradova, a redovito krasi i crvene tepihe diljem svijeta.

Punđa u koju je upletena pletenica, jedna je od kreativnijih frizura ove sezone, no brojne poznate žene ne mogu još uvijek odoljeti ni uvijek popularnom, klasičnom ‘chignonu’. Uglađene punđice u stilu balerina nose Dree Hemingway, Rosie Huntington-Whiteley i Bella Hadid, dok naoko neobavezne i ‘messy’ punđice savršeno odgovaraju rokerskom stilu Kate Moss, kao i Gigi Hadid koja je poznata po svojoj bujnoj plavoj kosi.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Olivia Wilde za crveni tepih uvijek čuva najbolje frizure, a u jednoj prilici to je bila punđa sastavljena od dvije bočne pletenice – elegantno, eterično i baš onako kako od nje to očekujemo. Modelima je upravo punđa omiljena ‘go-to’ frizura kada je u pitanju jedan uobičajeni radni dan, što je pokazala i Karlie Kloss te na Instagramu predstavila cool ‘origami’ punđicu za svježi dnevni look.

Kate Moss

Kate Moss

Olivia Wilde

Olivia Wilde

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Bella Hadid

Bella Hadid

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Dree Hemingway

Dree Hemingway

Foto: Guliver/Getty Images, Karlie Kloss

0