Čarobnjaci za postojan make up cijelog dana

Čarobnjaci za postojan make
up cijelog dana

Jednom kada svladate osnovne vještine make upa, počet ćete i usavršavati tehniku nanošenja make upa, u želji da postignete onaj besprijekorni dojam na licu kojem ste uvijek težili. A u održavanju istog tako savršenim i bez greške, veliku ulogu odigrat će i puder u prahu, kojeg je uvijek dobro imati u kozmetičkoj torbici. Pogotovo u onim danima kada izbivate iz kuće od jutra do večeri i bitno vam je da make up koji nosite ostane postojan na koži što dulje.

Puderi u prahu – top 5

Jedan od kultnih proizvoda u ovom području je Bourjois Java Rice puder u prahu, koji savršeno konkurira i mnogo skupljim ‘kolegama’ iz iste kategorije. Njegove čestice izuzetno su sitne, puder je lagan i transparentan, a licu daje besprijekoran finiš. Ujednačava ten, čineći ga glatkim i sjajnim. Fiksator je to koji k tome dolazi u preslatkoj vintage kutijici. iz drogerijske ponude tu je i Sleek Makeup’s Professional Finishing Powder, koji se brine da vaš make up ostane netaknut cijeli dan. Stavlja se kao završni korak vaše make up rutine, preko podloge, a licu daje mladenački dojam, jer briše dojam finih linija.

Brend Pixi također ima svog aduta. Quick Fix Powder je nevidljiv, prepun je njegujućih sastojaka koji hidratiziraju i djeluju kao antikoksidans, a na licu stvara retuširani efekt. Osjetljivu kožu osvojit će bareMinerals Mineral Veil, i dalje jedan od najboljih transparentnih pudera u prahu. Ne sadrži parabene, kemikalije niti umjetna ulja. Apsorbira višak masnoće s lica i kontrolira sjaj. Diorov Forever & Ever puder u prahu djeluje na svakom tonu kože. Idealan je za masnije tipove, a nanosi se preko nosa, na bradu i između obrva kako bi reducirao sjaj. U nastavku pronađite ovih 5 favorita.

 

Učitati još
Zatvori