Puder koji briše pore

Puder koji briše pore

benefit3

Kada govorimo o klasicima unutar kozmetičke torbice, jedan od najvećih svakako je POREfessional Primer, koji dolazi s potpisom Benefit Cosmetics. Kultni beauty brend s poduljom listom proizvoda na bestseller listi, povjerenje potrošačica već je odavno osvojio spomenutim primerom za lice, koji ciljano djeluje na pore i pomaže ih zakamuflirati i prije nanošenja podloge.

A kako bi pore u potpunosti izbrisali, brend na tragu svog hit primera početkom lipnja došao je u prodaju i s puderom iz POREfessional obitelji. Vrlo lagana i ultra fina podloga, zaslužna je za ‘bluranje’ nesavršenosti i vizualno minimiziranje pora, što zahvaljuje formuli s ektraktima gljiva.

benefit4

benefit5

Benefit POREfessional Makeup

Podloga dolazi u tubici nalik sticku i ima dodatak spužvice koja je zaslužna za bluranje pora i osiguravanje glatkog tena. Istovremeno brine za preciznu aplikaciju kako bi dojam na koži bio ravnomjeran i besprijekoran, a svakako vrijedi spomenuti i da pri prikrivanju nedostataka na površini kože ne začepljuje pore. Instantno matira i kontrolira lučenje sebuma do osam sati te dolazi u (zasad) pet tonova: Ivory, Warm Honey, Amber, Natural i Beige. Više o puderu koji briše pore saznajte ovdje.

 

benefit2 benefit

Foto: Benefit Cosmetics

Učitati još
Zatvori