Stiže nam prva make up kolekcija s potpisom Victorije Beckham

victoria beckham

Nakon što se okušala i dokazala u modnim vodama, bilo je pitanje vremena kada će Victoria Beckham krenuti u ofenzivu na beauty tržište. Iza nje je ove godine uspješno otvorenje njene trgovine u Hong Kongu s kojom dizajnerica po prvi puta osvaja azijski teren, a pred njome upravo otkrivena suradnja s kozmetičkim divom Estee Lauder, pod čijim će okriljem kreirati svoju prvu kolekciju make upa.

Victorijina prva make up linija na police parfumerija stiže nam u rujnu, a ono što se zasad zna jest da će kolekcija biti limitiranog karaktera te vrlo vjerojatno brzo rasprodana po dolasku u dućane. Estee Lauder je u Victoriji pronašao svoju prirodnu partnericu, jer ‘dizajnerica razumije što žene žele i zna kako učiniti da se osjećaju prelijepo’, a simpatije povodom ove suradnje nije skrivala ni Victoria Beckham, koja je u osnivačici beauty carstva, samoj Estee Lauder, oduvijek vidjela svoj uzor.

estee lauder

Prvi proizvodi s njenim potpisom tek će ugledati svjetlo dana, no sigurno je da će kolekcija uključivati proizvode koji su zaštitni znak njenog beauty looka, poput paleta za kreiranje smokey eye looka, proizvoda za konturiranje i nude ruževa/sjajila za usne.

Foto: Estee Lauder

0