Ljetni hit: sasvim prozirna zaštita od sunca

Ljetni hit: sasvim prozirna
zaštita od sunca

Već se dugo nije pričalo o jednom preparatu za zaštitu od sunca kao što se u posljednjih nekoliko tjedana priča o onom američkog beauty brenda Glossier. Mali kozmetički imperij već je zaludio svijet svojim cool i marketinški odlično popraćenim proizvodima, koji su zapalili društvene mreže, a novost iz Glossiera koja je također postala glavna vijest dana/tjedna/mjeseca jest Invisible Shield, transparentni serum koji dolazi sa zaštitnim faktorom 35. Predstavljaju ga kao inovaciju jer je proziran, ne ostavlja osjećaj težine na koži nakon nanošenja, ne masti kožu i ne ostavlja neugodan osjećaj, istovremeno štiteći od štetnih UVA i UVB zraka, ali i od onečišćenja zraka i slobodnih radikala.

Ovaj proizvod stvoren je za sve one koji ne vole (na)nositi klasične kreme za zaštitu od sunca, često ljepljive, teške ili masne, koje začepljuju pore, isušuju kožu, čudno mirišu ili ostavljaju vidljive tragove. Invisible Shield odgovor je na sve to i riječ je o prozirnoj gelastoj formuli koja sadrži aktivne mikrokapsule, koje koža u trenutku apsorbira. Nakon nanošenja, ‘proziran štit’ i novi beauty heroj iz Glossiera štiti kožu od štetnih zraka (a posljedično i raka kože), neutralizira štetne slobodne radikale u koži i pazi na to da ‘smeće’ iz zraka ne prodire u kožu, djelujući kao lagana i prozračna, no itekako moćna barijera.

O Invisible Shield serumu više možete saznati ovdje, a nas je u međuvremenu zainteresiralo koji još brendovi imaju prozirnu i koži ugodnu zaštitu od sunca, koja ipak nije novost, no sve se češće pojavljuje u ponudi kozmetičkih kuća. Baš ovakvu teksturu nalik gelu imaju još i Julep, Murad i COVER FX, a ako ste u potrazi za nečim klasičnijim, prozirnu zaštitu lagane teksture pronaći ćete u sprejevima NIVEA, Eucerin, Biotherm i Soleil Toujours.

 

Učitati još
Zatvori