Proljetni puderi uz koje će koža procvjetati

Proljetni puderi uz koje će
koža procvjetati

Dolaskom toplijih dana, primjećujemo mnogobrojne promijene na koži. Prije svega, dolazi do dehidracije, koja uzročno-posljedično dovodi do intenzivnijeg mašćenja kože i potencijalnih prištića. Iako je ključ smiriti je prije nego li odaberemo puder kojim ćemo problem naprosto pokriti, sada je moguće obaviti dva u jedan. Naime, već nekoliko mjeseci tržište vrvi tehnološki naprednim hibridima skincarea i makeupa koji kvalitetno odrađuju posao makeup baze, a pritom svojim sastojcima suptilno rade na sjaju, čvrstoći, hidrataciju i umirivanju tena. Ovo su tzv. skincare-puderi.

Novo: Skincare-puderi!

Iz toga razloga, skincare-puderi dolaze u različitim teksturama i količinama pokrivnosti, iako pretežito nude laganu do srednje jaku pokrivnost i lijep prirodan sjaj. Ipak, birajte ih prema vlastitim željama; imate li masnu kožu, više će vam odgovarati proizvod s baršunastim mat finišem koji garantira dugotrajnost. Primjerice, Flawless Finish Skincaring Foundation od Elizabeth Arden, obogaćen vitaminima C i E uz hijaluronsku kiselinu, je fantastičan odabir jer će sjajniji puderi u formuli vrlo vjerojatno imati i ulja.

S druge strane, suhe kože preferirat će upravo takve, više uljne i sjajne teksture jer će kožu lijepo površinski nahraniti, poput Futurista brenda Estée Lauder, koji pritom sadrži chia sjemenke, probiotike, hijaluronsku kiselinu i SPF 45. Aplikacija je kod ovih proizvoda jednako tako jednostavna; dobro se apliciraju prstima, gustim kistom koliko i spužvicom za makeup koja ostavlja i najprozračniji dojam, a po potrebi se mogu i matirati puderom u kamenu ili prahu, što će im produžiti trajanje.

U nastavku istražite opcije skincare pudera za ovo proljeće.

Mac Factor Miracle Pure
Elizabeth Arden Flawless Finish Skincaring Foundation
Saie Slip Tint Dewy Tinted Moisturizer
Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation
Essence Pretty Natural Foundation
Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF45

Photo: Pinterest, dm, Fabuspot, Douglas, Cult Beauty

Preporuka

Zatvori