Prirodna kozmetika koja sadrži sve za ljepotu kože

Kolekcija prirodne preparativne i dekorativne organske kozmetike Alva jedna je od ekološki najprihvatljivijih i najetičnijih kozmetičkih marki na današnjem tržištu. Cjeloviti raspon inovativnih organskih, prirodnih i etičnih proizvoda za ljepotu prepun je prirodnih i certificiranih organskih sastojaka s poznatom učinkovitošću i dobro zabilježenim blagodatima. Svi korišteni sastojci dolaze iz odgovornih izvora koji poštuju okoliš i ekologiju.

alvanaslovna

Proizvodi ne sadrže naftne derivate, natrijev lauril sulfat (SLS), amonijev lauril sulfat, parabene, polietilen glikol (PEG), EDTA, fenoksietanol, lanolin, svilu i karmin te su prikladni osobe s osjetljivom kožom.

Kao što biste očekivali od prirodne kozmetike, preparativna i dekorativna kozmetika Alva je nekomedogena, odnosno ne zatvara pore. Kolekcija nije testirana na životinjama i odobrila ju je PETA, a uključuje vegansku i organsku preparativnu i dekorativnu kozmetiku s certifikatom Ecocert.

Zanimljiva činjenica je da je Alva bila prvi europski proizvođač prirodne kozmetike koji je uvozio ulje čajevca iz Australije i danas još uvijek prikupljamo ulje čajevca na organskoj farmi čajevca koju smo osnovali. Alva je suvremeni preteča u razvoju i proizvodnji kristalnih dezodoransa koji su danas uobičajeni i prva je europska kozmetička marka koja koristi znanstveno dokazani patentirani beta-glukan u liniji dekorativne kozmetike, tako da je prikladna kako i za njegu protiv starenja, tako i za osobe s osjetljivom kožom.

0