Proizvod zbog kojeg će svaki make up look izgledati besprijekorno

@taylranne

Govoreći o kvalitetnom make upu, sve kreće od podloge. Naravno, u pozadini se nalazi ispravna njega lica i redovita beauty rutina, no kad je riječ o dekorativnim proizvodima, primer je taj zbog kojeg će make up na licu trajati dugo i izgledati besprijekorno. U početku su primeri bili namijenjeni samo da bi šminka na licu potrajala što duže, no kako vrijeme odmiče, tako su kozmetički brendovi doveli formule do savršenstva pa tako svatko može pronaći idealan proizvod za svoj tip kože, njezine nepravilnosti, ali i efekt koji se želi postići. Primer je najbolji saveznik masne kože jer je to tip tena na kojem se dobar make up najbrže “izgubi” zbog proširenih pora, ali i stvaranja nepoželjnog sjaja na licu. Mnogi u takvim situacijama posežu za matirajućim puderom, no to nije dobar proizvod s obzirom na to da može doći do stvaranja suprotnog učinka i cakey efekta na licu.

Proizvod koji je unio malu revoluciju u beauty rutinu

@bobbibrown

Baš iz tog razloga, primer je proizvod koji mora biti početak svake make up rutine, a dovoljno je nanijeti tek tanak sloj kako bi ovaj neizostavan proizvod u kozmetičkoj torbici imao dobar učinak. Nakon nanošenja, koža postaje zaglađenija, stvara se dobra podloga te posljednje, ali ne i manje važno, zahvaljujući dobroj podlozi, šminka će biti izdržljiva i besprijekorna.

Ovaj proizvod nazivaju i pravim malim čarobnjakom u kozmetičkoj torbici, a nesumnjivo je da je unio malu revoluciju u make up rutinu. Upravo iz tog razloga, vrijeme je da ga, ako još niste, konačno dodate u beauty rutinu, a mi u nastavku donosimo nekoliko favorita.

Estee Lauder The Illuminator Radiant Perfecting Primer + Finisher
Shiseido Refining Makeup Primer
Bobbi Brown Primer Plus Mattifier
The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer
NARS Pore & Shine Control Prime
Becca First Light Priming Filter
Laura Mercier Foundation Primer
NYX First Base MakeUp Primer Spray

Foto: Instagram, Bobbi Brown Cult Beauty, Clinique, Estee Lauder, Shiseido

2