Prezentacija noviteta Pupa kozmetike

Prezentacija noviteta Pupa kozmetike

Federico Lucci i Sementa Rajhard

Federico Lucci i Sementa Rajhard

Prošlog tjedna, točnije u petak 8. lipnja, u Zagrebu je gostovao Federico Lucci, službeni vizažist i internacionalni trener Pupa kozmetike. Druženje sa slavnim make up artistom organizirano je u prostorijama Mueller parfumerije na Trgu bana Jelačića, gdje su na licima tri modela prezentirani noviteti iz svijeta Pupa make upa.

Federico je inače poznat u svojoj profesiji već dugi niz godina, a u karijeri je surađivao s brojnim inozemnim brendovima i kućama, kao što su Roberto Cavalli, Lancome i Yves Saint Laurent. U posljednjih nekoliko godina, baza mu je upravo u Pupi, gdje njegova kreativnost u potpunosti dolazi do izražaja. Pupa je danas poznata po svojim šarmantnim make up setovima, no osim njih, na tržište lansira i mnoge druge inovativne proizvode koji osvajaju modnu publiku. Među posljednjim novitetima svakako vrijedi spomenuti Vamp! Definition maskaru.

Federico Lucci i Lorena Nosić

Federico Lucci i Lorena Nosić

TRI PUPA LOOKA

Na modelima Sementi Rajhard, Loreni Nosić i Danijeli Kušen, Federio Lucci pokazao je kako se poigrati bojama i s jednostavnošću napraviti vrhunski make up za ljeto u svega nekoliko pokreta, te kako ispravno koristiti i kombinirati popularne proizvode ovog poznatog make up branda. Jedan look naglasak je imao na očima, drugi na očima, a onaj kreiran na Loreni Nosić bio je ljetno zaigran i u znaku vedrih boja.

Federico Lucci i Danijela Kušen

Federico Lucci i Danijela Kušen

Učitati još
Zatvori