Preslatki spoj ruža i omiljenog klasika djetinjstva

Preslatki spoj ruža i omiljenog
klasika djetinjstva

Clinique & Crayola Chubby Sticks

@clinique

Početak nove godine donio je preslatku i neočekivanu suradnju između dva omiljena brenda koji dolaze iz dva u potpunosti različita svijeta. Dok je Clinique poznat po svojim vrhunskim proizvodima u kozmetičkoj torbici, Crayole se mnogi sjećamo kao omiljenih bojica koje su upotpunjavale našu pernicu iz djetinjstva. Spoj ova dva svijeta razdražio je mnoge nostalgičare među nama i podsjetio nas na razigranu stranu šminke koju smo otkrili u djetinjstvu kada smo po prvi put u igri nanijeli mamin ruž.

Clinique & Crayola Chubby Sticks

@clinique

Rezultat spoja beauty brenda i omiljenih bojica limitirana je kolekcija Cliniqueovog Chubby Sticka. Sedam različitih ruževa u razigranim tonovima narančaste, ružičaste i crvene boje te tri balzama nose Cliniqueovu formulu i luckasta Crayolina imena koja su nekad bila nezaobilazni dio naše pernice. Mango Tango, Tickle Me Pink i Fuzzy Wuzzy samo su neka imena nijansi koje će u svakodnevno nanošenje ruža unijeti razigranu zabavu.

Clinique & Crayola Chubby Sticks

Svi ruževi i balzami iz ove limitirane kolekcije u sebi sadrže mango i shea maslac koji će se pobrinuti da omiljene nijanse vašeg novog ruža svakim nanosom hidratiziraju vaše usne. Cijelu kolekciju možete pronaći na službenoj Clinique stranici gdje će se zadržati do početka veljače po cijeni od 17 dolara. Ako ne možete izabrati jednu između sedam odličnih nijansi koje će pristajati svakoj boji tena, Clinique vam nudi dvije alternative u dva preslatka pakiranja. Birajte između pakiranja četiri mini verzije Chubby Sticka ili pakiranje s pet mini ruževa i sva tri balzama iz kolekcije i vrijeme za igru ruževima može započeti!

Clinique & Crayola Chubby Sticks

Tekst: Ela Jarni

Foto: Clinique, Instagram

Učitati još
Zatvori