Predstavljena luksuzna linija za kosu u Salonu Franić

Predstavljena luksuzna linija za
kosu u Salonu Franić

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Sinoć je u Salonu Franić predstavljena nova linija najluksuznijeg brenda za njegu kose Alterna. Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin, Nives Ivanković, Davor Gerbus i Karlo Rusan uživali su u isprobavanju Alternine Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold linije, napravljene posebno za njegu obojane kose. Proizvodi na bazi kavijara uz dodatak ulja maline i suncokreta oduševili su sve prisutne, a Zvonimir Franić dobio je čast da se upravo u njegovom salonu održi jedno od prvih predstavljanja ove nove linije u cijelom svijetu.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Posebnost Alterna proizvoda je u tome što se već nakon prvog tretmana osjeti razlika, a poznate Hrvatice oduševila je činjenica da najnovija linija održava boju čak 60 dana. Razlog manjem ispiranju boje skriva se u samoj osnovi Alterninih proizvoda, u sastojcima i tehnologiji. Alterna proizvodi nemaju sulfata, parabena, ftalata i glutena, ne testiraju se na životinjama, sadrže enzimo terapiju te luksuzne sastojke – kavijar, hijaluronsku kiselinu, te ulje bijelog tartufa. Upravo te komponente čine ovaj američki brend najluksuznijim brendom za njegu kose na svijetu.

Alterna je nastala kao alternativa svim drugim brendovima za njegu kose, a samo polazište je krenulo od kozmetike za njegu kože, koja je zatim prekopirana u njegu kose. Baš iz tog razloga Alterna je jedan od rijetkih brendova za kosu koji ima anti-age liniju. Posebnu pažnju pridaju brizi za okolinu te su sve ambalaže i materijali napravljeni od recikliranih materijala. Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold linija sastoji se od šampona, regeneratora, seruma i top coat spreja. Povodom izlaska nove linije, u ožujku će u Salonu Franić biti održan Alterna tjedan tokom kojeg će se, uz kupnju Alterna proizvoda poklanjati mali luxury Alterna uzorci.

Davor Gerbus i Karlo Rusan

Davor Gerbus i Zvonimir Franić

Paola Ramljak

Zvonimir Franić i Pamela Ramljak

Dalibor Petko, Martina Budek i Zvonimir Franić

Dalibor Petko, Martina Budek i Zvonimir Franić

Učitati još
Zatvori