Poznati na Dermamed promociji

Poznati na Dermamed promociji

andela derma med bruna_0013

U Splitu je u prekrasnom ambijentu Bel Etage zgrade, u društvu prijatelja, medija i klijenata, promoviran najveći medicinsko-estetski centar u Dalmaciji – Dermamed, koji je profesionalnošću u dosadašnjem radu i cjelovitim pristupom klijentima postao središte estetske anti-age medicine.

Na otvaranje prvog ovakvog vrhunski opremljenog centra u regiji, po uzoru na svjetske klinike, nakon dugotrajnog stručnog usavršavanja u estetici lica i tijela, odlučila se  doktorica Anđela Prolić.

dermamed sven ernst burow boran uglešić ivana rajić anđelaprolic

Dermamed je  inovativan spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije i kineziologije, koji objedinjuje sve potrebno za cjeloviti pristup klijentu na jednom mjestu od dijagnostike do osobnog plana tretmana. Doktorica  Prolić primijenila je ovaj sveobuhvatni način rada i vrhunsku aparaturu po uzoru na svjetske klinike uz kontinuiranu edukaciju osoblja.

Filozofija rada Dermameda je profesionalan osobni pristup klijentu, koji omogućava bolji uvid u želje i očekivanja. Koristi se najsuvremenija aparatura, najnovije dokazano učinkovite nekirurške metode pomlađivanja trenutno dostupne na tržištu, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika  i dermokozmetika, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje jamči zadovoljstvo postignutim rezultatom.

IMG_6420 IMG_6384

U sklopu centra je i fitness i wellnes te se provode programi vježbanja s osobnim trenerom, kao i nutricionističko savjetovanje. Više o tretmanima i programima možete saznati na besplatnim konzultacijama te dobiti vlastiti plan tretmana.

Promociji su prisustvovale brojne poznate osobe iz javnog život, Maja i Helge Burow, Arian i Sven Ernst, prof. Željka Roje, prof. Miro Šimunić , dr. Damir Pezelj , dr. Marko Vulić, Tea Batinić Janjuš, Anamarija Asanović, Ana Čagalj, Renata Lovrinčević, plesna skupina Savages, Sara Alfirević Vrsalović,  Ivana Rajić, Boran Uglešić, Neda Makjanić-Kunić, Sandra Ledenko,  Gabrijela Budimir, Renata Lovrinčević, Buga Grašo i Leon Padošević, Horvat Čagalj, Nino Treskavica, Gianna Apostolski i brojni drugi.

snježana mardešić

IMG_6284

 

IMG_6233

Učitati još
Zatvori