Brojne poznate djevojke svoju ljetnu avanturu započele u Martimexu

Ljeto je vrijeme kada sve djevojke intenzivnije razmišljaju o njezi svoga tijela i izgledu,jer upravo vrijeme godišnjih odmora je ono kada žele zablistati u punom sjaju. Zagrebačka parfumerija Martimex idealan je odabir svih trendi djevojaka koje su svoga saveznika u ljepoti i njezi pronašle u Martimexu, jer na jednom mjestu nalazi se i dekorativna i preparativna kozmetika renomiranih vrhunskih kozmetičkih brandova.

anamarija

Anamarija Asanović

Mlade dame poput Anamarije Asanović, Korane Gvozdić, Andree Andrassy, Ecije Ivušić i Mare Bratoš sve kozmetičke preparate prije odlaska na more upravo su pronašle u Martimexu i time najavile početak tradicionalnog „Ljeta u Martimexu“ kojim je otvorena sezona ljetnih popusta i akcija. Kupnjom određenih proizvoda iz Martimex asortimana svaki kupac na dar dobit će atraktivne poklone- kozmetičke torbice, večernje torbice, torbe za plažu i slično poznatih svjetskih brendova Versace, Moschino, Dsquared, Lacoste, Escada i brojnih drugih.

koranagvozdić

Korana Gvozdić

Parfumerije Martimex ekskluzivne su parfumerije koje već dugi niz godina pružaju svojim kupcima vrhunske proizvode i usluge. U kreiranju svojeg asortimana, orijentirane su na ponudu selektivnih proizvoda, ekskluzivnih parfema, dekorativnih proizvoda i preparata za njegu lica i tijela.

ecijaivušić2

Ecija Ivušić

marabratoš

Mara Bratoš

Foto: John Pavlish

0