Poznate dame nose neonske ruževe za usne

NEW YORK, NY - JUNE 03:  Kate Bosworth attends the ACZONE (dapsone) Gel, 7.5% Launch at 24th Street Loft on June 3, 2016 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Iako u posljednje vrijeme većina poznatih dama sigurnost pronalazi u neutralnim beauty lookovima i ‘nude’ ruževima koji pristaju svim situacijama, proljeće ih uvijek potakne na igru s make upom, a ove sezone sredstvo eksperimenta koje se pokazalo punim pogotkom bio je ruž za usne neonskog efekta – iznenađujuć, osvježavajuć i tako ženstven.

Kate Bosworth izabrala je jednu prelijepu nijansu na granici ružičaste i narančaste boje, koja je dodatno isticala njen porculanski ten, Kendall Jenner nedavno je nosila jarko narančasti ton na usnama, dok je Adriana Lima u Cannesu pokazala modernu neonsku varijantu klasičnog crvenog ruža. Karlie Kloss izabrala je jarki ton fuksije, a glumica Taylor Schilling također se zadržala u domeni ružičaste boje.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Što se tiče neonskog ruža za usne, na snazi su ova dva pravila; pri izboru savršene nijanse vodite se time koji ton ruža pristaje vašem podtonu kožu, a osim toga ostatak make upa svedite na minimum, baš kao što su to učinile ove poznate dame. Sav fokus je na usnama, a beauty look pritom ne smije izgledati napadno, uz pročišćen i blistav ten i blago naglašen pogled.

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Adriana Lima

Adriana Lima

Taylor Schilling

Taylor Schilling

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

0