Pogled na novi Chanel parfem

Pogled na novi Chanel parfem

Chanel Gabrielle parfem

Ove jeseni, modna i beauty kuća Chanel piše novu stranicu svoje povijesti, predstavljajući novo ime i novu bočicu svog novog parfema. Možda ste već otkrili kako će se novi miris slavne kuće zvati Gabrielle, a neke od detalja vezane uz parfem mogli ste saznati i kroz tekst o ekskluzivnom pariškom predstavljanju Chanel parfema, kojem je prisustvovao i Journal.hr.

Samo dva dana nakon Pariza, Chanel je bio i u posjetu Zagrebu, kako bi medijima prezentirao miris Gabrielle. Iako je bila poznata kao Coco, a među podređenima u svom ateljeu redovito zvana Mademoiselle, mnogima je poznato kako je slavna kreatorica i utemeljiteljica kuće Chanel od rođenja zapravo – Gabrielle. Vođen tom simbolikom, brend Chanel i u slučaju ovog mirisa vratio se osnovama i osmislio parfem Gabrielle.

chanel5

Parfem Gabrielle

Ime Gabrielle u ovom slučaju predstavlja hrabrost, odlučnost, strast i ambiciju, a žena koja nosi ovaj parfem stvara vlastitu sudbinu i jasno odudara od mase. Miris ju poziva da ima vjeru u sebe, probudi svoje sampouzdanje i pronađe svoj glas. Parfem Gabrielle nastao je u režiji parfumera Oliviera Polgea i Chanel Fragrance Creation and Development Laboratory, a jedinstvenu bočicu parfema potpisuje Sylvie Legastelois. Ovaj topli, cvjetni i sunčani parfem ponosi se ylang-ylangom, jasminom, cvijetom naranče i tuberozom. Polge je koncepciju bijelog cvijeća u ovom slučaju odveo još dalje. Povećao je intenzitet jasmina, iskoristio note bijelog mošusa kako bi ylang-ylangu dao baršunasti dojam, a tuberozi dodao mliječnu sandalovinu. Rezultat je olfaktorna vibracija na koži, koju će svi zainteresirani moći isprobati 1. rujna, kada parfem Gabrielle dolazi u prodaju.

chanel6

chanel2

chanel

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori