Novi uređaj za postizanje savršenih kovrča

Philips StyleCurl uvijač za kosu

Za mnoge žene “good hair day” znak je dobrog dana u cijelosti. Zdrava njegovana kosa, te lijepo stilizirana frizura ženama daje dodatno samopouzdanje. Kovrče – pravilne i ukroćene, opuštene ili “messy” uvijek su dobar odabir bez obzira na prigodu: izlazak s prijateljicama, večeru, odlazak na razne evente ili za svaki radni dan.

Međutim, žene često imaju problem postizanja kovrča kao iz salona i smatraju da stiliziranje kose kod kuće, uz to što oduzima puno vremena, dovodi do njenog oštećenja. Stoga je Philips predstavio inovativni StyleCare automatski uvijač s kojim je lako i jednostavno postići savršene kovrče iz snova, a vlasi ostaju zaštićene i zdravog sjaja.

INOVATIVNI PHILIPS UREĐAJ ZA SAVRŠENE KOVRČE

Philips StyleCurl uvijač za kosu

Ovaj inovativni automatski uvijač posjeduje velik broj naprednih karakteristika koje ga izdvajaju od ostalih automatskih uvijača i čine ga posebnim. Otvoreni dizajn u obliku tulipana i vertikalna drška prate prirodni pad kose te omogućuju lakše uvijanje kose bez njenog petljanja. Fantastične i dugotrajne kovrče možete kreirati dodirom gumba uz dva pametna štitnika za kovrče koji se automatski okreću. Svaki pramen kose profesionalno se kovrča uz istovremenu zaštitu kose zahvaljujući oblozi od keratina i keramike.

Philips StyleCurl uvijač za kosu

Uključite uređaj za uvijanje, odaberite temperaturu i smjer/oblik kovrče kakav želite- na lijevo ili desno za postizanje simetričnog efekta ili naizmjenično, za prirodan izgled i postavite pramen kose u komoru uvijača. Nakon pritiska gumba za uvijanje rotirajući štitnici za kovrče u prostranoj komori nježno i glatko namotavaju kosu oko cijevi za kovrčanje bez zatezanja. Držite gumb i čekajte zvučni signal koji vam signalizira da je kovrča prekrasnog izgleda gotova.

Philips StyleCurl uvijač za kosu

Još jedna prednost Philips automatskog uvijača je dulja cijev za uvijanje, s povećanom površinom u usporedbi s ostalim automatskim uvijačima za 113% što omogućuje brže uvijanje s dva puta više vlasi u jednom potezu, stoga se više nećete brinuti stignete li uviti kosu u kratkom roku ako ste u žurbi.

Philips StyleCurl uvijač za kosu

Dopustite da zanosna i postojana frizura kao iz salona postane vaša svakodnevica. Uživajte u svojim zanosnim kovrčama uz Philips automatski uvijač.

Philips StyleCurl uvijač za kosu

Foto:  PR

0