Uređaj koji je osvojio naše beauty blogerice

Uređaj koji je osvojio naše
beauty blogerice

Philips

Kada govorimo o frizurama koje su već godinama ‘in’ i čini se kako baš nikada ne izlaze iz mode, jedna od njih svakako su zanosne kovrče. Ovo je stil koji je bez sumnje najtraženiji u frizerskim salonima, a podjednako se nosi u ležernim, kao i u svečanim prilikama. No, doći do tih besprijekornih kovrča do sada je obično značilo sjediti strpljivo u salonu, prepušteni u ruke stručnjaka, ili u udobnosti vlastitog doma isprobavati razne metode, s ponekad upitnim i svakako ne toliko profesionalnim rezultatima.

Od frizure o kojoj sanjamo često nas dijeli nedostatak vremena, pa zbog istog često odustajemo od postizanja stila u kosi s kojim ćemo biti apsolurno zadovoljne. Užurbani ritam života koji svi danas živimo, srećom je potaknuo beauty industriju na djelovanje i osmišljavanje inovativnih gadgeta koji našu dugotrajnu i zahtjevnu beauty rutinu čine bitno jednostavnijom.

Ono na što smo još donedavno trošili sate, s pametnim uređajima postiže se u svega nekoliko minuta, a kada je riječ o stylingu kose, trenutno baš svi bruje o novom gadgetu na našem tržištu – Philips StyleCare automatskom uvijaču za kosu.

Ovaj gadget već je došao u ruke brojnih beauty blogerica, pa tako i naših domaćih, a one su ga vrlo brzo prigrlile kao trenutni proizvod broj 1 za uvijanje kose. Osim što doista ekspresno uvija kosu i u kućnoj radinosti postiže profesionalne rezultate, StyleCare automatski uvijač iz Philipsa također zadovoljava jedan ženama izuzetno bitan kriterij – ne oštećuje kosu.

StyleCare Prestige Auto Curler pruža profesionalno automatsko kovrčanje za fantastične kovrče, istovremeno provodeći regeneraciju ionima za urednu, glatku i sjajnu kosu. Uređaj je vrlo prilagodiljiv i dolazi s tri postavke temperature i vremena. Postavke temperature (170 °C, 190 °C, 210 °C) i postavke mjerača vremena (12 s, 10 s, 8 s) pomažu vam u postizanju odličnih rezultata, bilo da se radi o opuštenim ili čvrstim kovrčama, na različitim tipovima kose. Primjerice, postavka visoke temperature s dodatnim vremenom za kovrčanje pomoći će vam oblikovati čvršće kovrče – idealne za gušću kosu, a postavka niske temperature u kombinaciji s kraćim vremenom kovrčanja optimalna je za kosu koja treba dodatnu zaštitu.

Da je uređaj jednostavan za korištenje i daje još brže rezultate od svih ostalih uvijača, dokazuju i njegova okomita drška koja omogućuje lakše upravljanje, kao i dulja cijev za oblikovanje. StyleCare uvijač ima 113% veću površinu za kovrčanje, tako da sada možete oblikovati dvaput više kose odjednom, odnosno u jednom potezu. Ovom aparatu možete se bezbrižno prepustiti, jer dolazi s okomitim štitnicima za kovrče, koji nježno i glatko namotavaju kosu oko cijevi za kovrčanje, bez zatezanja. Osim toga, prate prirodni smjer kose i manje su šanse da se ona zapetlja.

Vrlina uređaja je i zaštitna keramička obloga s dodatkom keratina, koja još bolje njeguje kosu dok ju uvijate.

Uputa za korištenje vrlo je jednostavna. Pramen kose od 4 milimetra postavite u otvor uređaja za automatsko uvijanje kose, zatim pritisnete gumb i kosa se automatski namata na zagrijanu cijev. Kada čujete zvučni signal, pritisnite otpust i vaša savršena kovrča već je gotova.

Philips StyleCare

Philips StyleCare automatski uvijač

U sve prednosti genijalnog Philips StyleCare automatskog uvijača uvjerile su se i Anita Dujić, Sonja Kovač, Lidija Lešić, Lucija Lugomer, Maruša Plenković, Marija Nikšić i Lucija Kontić, koje su na svojim Instagram profilima otkrile male trikove korištenja uređaja i koliko su njime zadovoljne. Sve o Philips StyleCare automatskom uvijaču i zašto bi vam baš on mogao olakšati svakodnevnu beauty rutinu, saznati možete na web stranici brenda.

 

Foto: Instagram, Philips

Učitati još
Zatvori