Beauty gadget kojeg ćete obožavati

Beauty gadget kojeg ćete obožavati

Philips Lumea

Vrijeme je da bolnim i kratkotrajnim metodama uklanjanja dlačica stanete na kraj. U 21. stoljeću beauty tretmani su napredniji nego ikad i pravo je vrijeme da razmislite o IPL tehnologiji koja nikad nije bila popularnija i dostupnija.

Prve asocijacije na uklanjanje dlačica su vjerojatno bol, a zatim i frustracija što glatka koža nakon brojnih tretmana traje prekratko. Upravo su bolne i neučinkovite metode potaknule sve veći broj žena da razmišljaju o IPL tretmanima uklanjanja dlačica.

Philips Lumea

Kako do svilenkasto glatke kože?

Philips Lumea rezultat je 14 godina istraživanja tvrtke Philips i razvijen je iz profesionalne IPL tehnologije. Uz više od 2,5 milijuna korisnika diljem svijeta, Philips Lumea Prestige je idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica.

Philips Lumea4

Snažan uređaj za nježnu kožu

Svjetlosni impulsi se pretvaraju u toplinu i “uspavljuju” korijen dlačice te na taj način sprječavaju ponovni rast dlačica. Philips Lumea Prestige uklanja do 92% dlačica u samo tri tretmana s vremenskim razmakom od dva tjedna nakon svakog korištenja. Nakon tri tretmana, uređaj se po potrebi koristi u svrhu održavanja glatke kože.

Za najbolje rezultate važno je ispravno odabrati jačinu svjetlosti. Pritom pomaže SmartSkin senzor koji detektira nijansu kože i, između pet jačina svjetlosti, detektira upravo onu idealnu.

Philips Lumea Prestige

Tretman za cijelo tijelo

Lumea se svojim novim oblikom još više prilagođava obliku tijela. Zaobljeni nastavci olakšavaju provedbu tretmana bez obzira na oblik površine koja se tretira. Tretmani se mogu provesti na tijelu (noge, ruke, trbuh), licu (gornja usna, brada), bikini zoni i pazusima.

Philips Lumea Prestige ima i ugrađen UV filter čime osigurava maksimalnu zaštitu kože. Osim toga, korištenje samog uređaja je potpuno bezbolno i ne uzrokuje nikakve iritacije kože koje se, s druge strane, javljaju prilikom nekih klasičnih najčešće korištenih metoda uklanjanja dlačica.

Philips Lumea Prestige

Foto: Philips

Učitati još
Zatvori