Idealni serum za zimsku njegu kože

Idealni serum za zimsku njegu kože

PERFE serum

Kako bismo koži dali onaj ‘boost’ koji joj zimi često nedostaje, u zimsku njegu navikli smo dodavati neke nove proizvode, pritom imajući na umu njihovu kvalitetu, a ne kvantitetu. Jedan ciljani proizvod, bogatije i koncetriranije formule, može spasiti kožu od oštre zimske klime, baš kao što to čini PERFÉ Ultimate Lifting Serum, koji dolazi sa srpskog ljekarskog tržiša.

Zahvaljujući svojoj nježnoj teksturi, visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka kao i njihovom sinergijskom djelovanju, serum lakše prodire u dublje slojeve kože čime se postiže obnavljanje i revitalizacija kože. Pored provitamina B5 i makroperlica s vitaminina E i A, u svom sastavu sadrži i hijaluronsku kiselinu, čije molekule serumu daju glatkoću i potpomažu sintezu elastina, zahvaljujući kojoj se postiže brzi efekt ‘zatezanja’ kože. Posebno razvijena formula seruma omogućava dobru razmazivost i lako upijanje prilikom nanošenja, čime se ostvaruje bolja hidratacija i toniranje kože.

PERFE serum 2

Primjena seruma utječe na poboljšanje teksture i ujednačenost tena, a pozitivno djeluje i na tretman površinskih i dubinskih bora. Serum je namijenjen za njeu normalne, masne ili mješovito dehidrirane kože. Lako se razmazuje i koža ga, zavisno od nivoa dehidracije, lagano upija. Nabaviti se može na sljedećim prodajnim mjestima, a dostupan je i kroz opciju Facebook shopa LCC PHARM-a.

Učitati još
Zatvori