Boje za kosu slatke poput šećerne vate

@kristin_ess

@kristin_ess

Nježne pastelne tonove ružičaste i plave boje milenijalci su u posljednjih nekoliko sezone pretvorili u jedan od najistaknutijih trendova unutar i izvan ormara. Romantičnog izgleda s nostalgičnim prizvukom, pastelna ružičasta i plava boja krasile su jednostavne komade poput slip haljine od raskošnog baršuna i udobne sofe od istog materijala obojenog istom bojom. Nakon što su zavladali modnim trendovima i svijetom dizajna i uređenja interijera, pastelni tonovi istaknuli su se i unutar beauty svijeta kao savršeni proljetni i ljetni izbor. Dok će sjenila i sjajila obojena nježnim tonovima biti suptilan način unošenja pastelnih boja u proljetni i ljetni beauty look, igra nježnih ružičastih ili plavih pramenova na kosi bit će transparentniji način nošenja omiljenog trenda rezerviran za one hrabrije i odvažnije.

@anhcotran

@anhcotran

Istovremeno upečatljiv i romantičn odabir, igra pastelnih boja na kosi ne samo da će promijeniti izgled vaš kose i vaš beauty look učiniti zanimljivijim i posebnijim, već će poput svestranog i neobičnog modnog dodatka mijenjati izgled svakog proljetnog i ljetnog outfita. Haljine ukrašene razigranim cvjetnim uzorkom učinit će romantičnijima, omiljeni jednostavni spoj bijelog T-shirta i plavih traperica posebnijim, a elegantne večernje kombinacije obojit će odvažnim chicom.

Pastelna kosa plijenit će pažnju kao vaš najbolji modni dodatak i beauty izbor. Ipak, nježni pastelni tonovi zbog relativno brzog ispiranje boje su tek kratkotrajna promjena savršena za proljetne i ljetne dane. Kao look kojim ćete naglasiti bezbrižnost kombinacija na ljetovanju koje nam se približava ili začiniti svoj festivalski look, u nastavku vam donosimo nekoliko odličnih kolorističkih ideja slađih od šećerne vate.

alwaysjudging

@alwaysjudging

@sugarpea_

@sugarpea_

@sugarpea_

@sugarpea_

@notanothersalon

@notanothersalon

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

0