Najpoželjnije frizure za party sezonu

Najpoželjnije frizure za party sezonu

Svečane frizure, salon Evelin

Poznati zagrebački frizerski salon Evelin, koji već desetak godina vodi stilistica Evelin Benković, otkrio nam je najpoželjnije frizure ovog prosinca, idete li na božićni party ili na doček Nove godine. Salon Evelin oduvijek je bio predvodnik trendova te ih kreira za mnoga naša poznata lica kao što su Sandra Perković, Igrajna Vargek, Milana Vlaović ili glumice i pjevačice Sandra Bagarić i Vanda Winter.

Evelin smo pitali što predlaže za najluđu noć u godini ili drugi svečani prijam i party ovog prosinca i ima li novosti koje su u modi kada je u pitanju kosa.

Party frizure za blagdanske zabave

“Želite li biti u trendu, a idete na party, postoje dvije vrste ukrasa u kosi koji su obavezni. Mašne za kosu i nakit za kosu, dva su velika trenda koji se vraćaju. Satenske mašne za kosu mogu biti raznih boja i širina. Nose se najčešće na kosi vezanoj u rep.

To je poseban rep, vezan “neobavezno”, nonšalantno i onako kao da je žena sama svezala mašnu i napravila ga. Naravno, budući da se radi o svečanoj frizuri za posebnu prigodu, kod nas u salonu posebnu pažnju posvećujemo prvenstveno njezi, a onda i pripremi kose, kako bi frizura koju smo zamislili trajala cijelu noć.

Također, to može biti ideja za predivnu ležernu i mladenačku vjenčanu frizuru. Zamislte bijelu, zlatnu mašnu ili mašnu boje bjelokosti u kosi neke predivne mladenke. Evo ideje za sve drage dame koje će u prosincu uploviti u bračnu luku.

Drugi trend koji se definitivno vraća jači nego ikada je vrlo snažan i upečatljiv nakit za kosu. Mnogi poznati modeli iznijeli su taj trend na svjetlo dana, ali on je sveprisutan i u frizerskim salonima koji žele, kao mi u Evelin, ponuditi nešto drugačije svojim klijenticama. Nakit poput malih kamenčića stavlja se na razdjeljak, a tu su i velike kopče i špange za kosu koje zamjenjuju naušnice ili drugi nakit.

Balmain

Što se tiče samih frizura, one su ili ležerno lepršave, velikog volumena, ili se rade i upleću pletenice. Pletenice na sve načine i dužine kose još uvijek su veliki hit. U repu, spletene neobavezno i ležerno, zalizane i uz glavu… S time ne možete pogriješiti. Stavite li uz to neki nakit ili zavežete veliku satensku mašnu, spremne ste za najluđu noć i zabavu!”

 

Foto: Guliver/Getty Images, IMaxTree, Instagram

Učitati još
Zatvori