Parfemi u sticku su ljetni favorit

Parfemi u sticku su ljetni favorit

sabemasson2

Volimo inovativne oblike u kojima dolaze klasični parfemi. Nedavno smo vam pisali o nekim novim parfemima za proljeće 2017. koji su se pojavili u novim oblicima. Parfem u gelu, onaj u prašku ili konzistenciji ulja, neke su od najzanimljivijih formula sezone. A onda je u središte pozornosti došao i stick. O parfemu u sticku počelo se pričati krajem travnja, kada je američki modni dizajner Derem Lam u sklopu svoje linije 10 Crosby lansirao krute mirise u formi sticka. Zašto ih već sada volimo? Zato što su mali, kompaktni, stanu u svaku torbicu, možemo ih nositi svuda sa sobom, ne može nam se dogoditi da se proliju i na koži satima ostavljaju mirisni trag. Ukratko – pravi ljetni favorit.

Sabé Masson

Francuski brend  Sabé Masson najprepoznatljiviji je po svojim parfemima u sticku – The Soft Perfumes mirisnim kreacijama. Iza brenda stoji Isabelle Masson-Mandonnaud, koja ga je pokrenula 2015. godine. Svaki stick uključuje prirodna, njegujuća ulja, a njegova mirisna kompozicija oslobođena je alkohola i parabena. Ovi uistinu posebni parfemi odudaraju od mase drugih proizvoda i svojom ambalažom. Dolaze u eco-friendly i nevjerojatno laganim kutijicama koje su ilustrirane životinjskim i grafičkim uzorcima. Kao jednu od najvećih prednosti, brend ističe činjenicu da se The Soft Perfumes šarmeri mogu nositi sa sobom uvijek i svugdje. U web shopu Sabé Masson trenutno možete pronaći i kupiti ukupno 16 različitih mirisa, a pritom je jedan posebniji od drugog. Sama formula lagano se nanosi i klizi po koži. Aplicira se na zapešća, na unutarnju stranu laktova, iza koljena, na vrat i točke pulsa. Sve o parfemima doznajte ovdje i pronađite ih također u Escentual web shopu.

le soft perfume

 

 

Derek Lam 10 Crosby

dereklam

Ultra moderna i minimalistička parfemska linija 10 Crosby, dizajnera Dereka Lama, ovog je proljeća dobila novi nastavak. I to u vidu parfemskih stickova, koji prate 10 Crosby mirise predstavljene od 2015. Roll-up stickovi krute su formule, no ona se istovremeno vrlo jednostavno nanosi i klizi po koži. Ovi parfemi u sticku nose se samostalno ili u kombinaciji s istim notama 10 Crosby Eau de Parfuma. Dostupno je nekoliko različitih mirisa, koji variraju od svježih i vibrantnih pa sve do romantičnih i ženstvenih. Zanimljiva su im i imena, poput Rain Day, Blackout, Drunk On Youth, 2AM Kiss i mnogih drugih. Dizajner ih je ponudio svim ženama koje su u stalnom pokretu, a sa sobom vole imati beauty čarobnjake koje im pomažu u samo nekoliko minuta transformirati izgled i osjećati se bolje u svojoj koži. Osim toga, ovo je prava mirisna poslastica za sve svjetske putnice. Više o cijeloj liniji dizajnera saznajte ovdje, a kupovati ih možete i na Nordstromu.

Derek Lam

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori