Parfemi Toma Forda stigli su u Hrvatsku

Parfemi Toma Forda stigli su u Hrvatsku

tomford

Private Blend kolekcija

Zbog svojih omiljenih Tom Ford parfema više neće morati u inozemstvo, jer od danas ih možete kupiti i u Hrvatskoj. U Douglas parfumeriji u Arena centru u Zagrebu hrvatskoj publici biti će dostupne dvije mirisne kolekcije – Signature i ekskluzivna Private Blend kolekcija za žene i muškarce.

Poznati američki dizajner, koji je danas također priznati fotograf, arhitekt i redatelj, u svijetu parfema prvi se puta okušao 2006. godine, kada je lansirao svoj prvi miris Black Orchid. Već od prvog njegovog parfema bilo je jasno kako je miris za njega više od modnog dodatka – on je moćno oružje zavođenja koje budi emocije i sjećanja, pa ne čudi da svaki miris iz Private Blend kolekcije za njega predstavlja umjetničko djelo.

tomford2

Tom Ford Neroli Portofino – Private Blend kolekcija

Signature kolekcija mirisa biti će dostupna u odabranim Douglas parfumerijama u Zagrebu, Zadru i Splitu, te u parfumeriji Anabella u Splitu (više informacija o točnim prodajnim mjestima u narednim tjednima).

Private Blend kolekcija dostupna je ekskluzivno u Douglas parfumeriji u Arena centru u Zagrebu gdje ćete uz pomoć Tom Ford Beauty specijalista pronaći svoj miris. Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na hrvatsko tržište dovodi tvrtka Orbico Beauty.

TOM FORD Noir Pour Femme - Signature kolekcija

Tom Ford Noir Pour Femme – Signature kolekcija

Učitati još
Zatvori