20 divnih parfema koji će začiniti blagdansko darivanje

20 divnih parfema koji će začiniti
blagdansko darivanje

Parfemi su zasigurno jedan od najčešće darivanih poklona bez obzira na to radi li se o Božiću, rođendanu ili nekoj drugoj prigodi. Moć mirisa dobro je poznata, a svaka žena složit će se da je tek par kapi iza uha ili na zapešću dovoljno da u trenu popravi čak i ‘najtmurniji’ dan. Dašak neke arome vrlo brzo može probuditi uspomene ili sjećanja na neke ljude, trenutke i događaje koje vežemo uz njih. Razmišljate li o tome kako razveseliti dragu osobu, parfem je idealan poklon za Božić. Lijepim pakiranjima teško je odoljeti, a njegovo trajanje duže je od samih blagdana pa će vas se ta osoba prisjećati i još dugo nakon njih. U nastavku smo izdvojili 20 divnih mirisnih nota koji će začiniti hladne mjesece pred nama.

Samo najbolji parfemi za nju

Parfemi, ako pogodite pravi miris, jedan su od najljepših poklona koji se mogu naći ispod bora. Prije nego li se bacite u potragu za onim savršenim, vrijedi razmisliti o nekoliko sitnica. Razmislite o osobnosti i tipu osobe kojoj ga poklanjate. Baš kao i ljudi i parfemi imaju svoj karakter. Temperamentnim ženama zasigurno će više odgovarati jači, orijentalni parfemi s drvenastim notama mošusa, šafrana ili oud-a. Sramežljivi i nenametljivi cvjetni mirisi poput odgovaraju romantičarkama u duši. Ako pak kupujete dar osobi o kojoj ne znate previše, obratite pažnju na imena parfema. Neki nazivi poput ‘Love Affair’ brenda Eisenberg Paris, mogli bi se protumačiti dvosmisleno i djelovati previše ‘intimno’. U takvim situacijama radije igrajte na sigurno s mirisnim klasicima poput ikoničnog Chanel No. 5 parfema.

Mirisi koji bude osjetila

Aerin Rose de Grasse

Cartier La Panthere

Chopard Jasmin Moghul

Eau d’orient Rituals

La vie est belle L’Éclat Lancome

L’Artisan Parfumeur Natura Fabularis 9 Arcana Rosa

Love Affair Eisenberg Paris

Marni Rose

Oud Ispahan Dior

Sound of Donna Trussardi

Foto: Instagram, Estee Lauder, Chanel, Douglas, Harrods, Rituals, L’Artisan Parfumeur, Lolita Lempicka, Jo Malone London, Eisenberg Paris, Marni, Martimex, Dior, Tory Burch

Učitati još
Zatvori