PALMOLIVE – osjećajte se potpuno svojima i budite u skladu s prirodom

PALMOLIVE – osjećajte se potpuno svojima
i budite u skladu s prirodom

Prirodni sastojci inspiracija su i temelj PALMOLIVE proizvoda već preko 100 godina. Kako vole isticati iz ove osviještene firme, njihova je misija da, uz malo prirode, pomognu svim generacijama da iznova otkriju one jednostavne i humane emocije – kako bi se opet osjetili potpuno svojima, dok im je vizija za budućnost staviti prirodu nadohvat ruke, inspirirajući ljude da pronađu više ravnoteže u svom užurbanom svakodnevnom životu. 

Provedimo više vremena u prirodi!

Ono što posebice žele jest potaknuti ljude da provode više vremena u prirodi i s prirodom, a baš zato surađuju s nevladinim organizacijama kako bi u gradove unijeli više prirode te razvijaju svoje arome s ciljem spajanja ljudi s prirodom. 

PALMOLIVE formule kreirane su tako da budu jednako dobre i za ljude i za prirodu. PALMOLIVE je potpuno predan prelasku na naknadnu potrošnju reciklirane plastike i angažiranju svojih dobavljača u promicanju reciklabilnosti i podržavanja opskrbe, a prednost uvijek daje održivim sastojcima te sigurnim i održivim izvorima. 

Istovremeno istražuju nove forme i formate za budućnost kako bi iskustvo njege i čišćenja tijela donijelo užitak ljudima, a pritom mareći i za prirodu. 

“Pridružite nam se – pomozite nam da zajedno brinemo o prirodi kako bi se ona mogla brinuti i o nama. Provedite barem 90 minuta u prirodi, pomoći će vam smanjiti stres i tjeskobu. Pronađite vremena za isključiti se kako bi se ponovno povezali s onima oko sebe. Ostavite telefon sa strane, izbjegnite sve distrakcije. Napravite svoj dio i razmislite o načinima na koje vi možete utjecati na očuvanje prirode – zatvorite slavinu ako ne koristite vodu, reciklirajte ambalažu nakon upotrebe. Podijelite malo prirode s nekim – bilo cvijećem, biljkom ili šetnjom kroz park”, poručuju iz ove jedinstvene osviještene firme.

Foto: Press

Učitati još
Zatvori