Inovativne maramice koje će ukrotiti neposlušnu kosu

Inovativne maramice koje će
ukrotiti neposlušnu kosu

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

Poznati američki brend proizvoda za njegu i styling kose, OUAI Haircare, ponovno privlači mnogo pažnje. Jen Atkin, stilistica koja iza njega stoji već nas je navikla na brojne inovativne proizvode brenda (sjetimo se samo želea za kovrče), a novost su maramice za neposlušnu kosu, koje će ukrotiti sve one divlje pramenove s kojima se žene svakodnevno bore.

Anti-Frizz Hair Sheets, malena je kutija s maramicama, posebno dizajniranima kako bi stale i u maleni džep i uvijek bile pri ruci kada se situacija počne pretvarati u bad hair day. Maramice se prvenstveno hvataju u koštac s kosom koja je divlja i neposlušna te pomažu dobiti onu svilenkasto zaglađenu frizuru koju u svakom trenutku možete držati pod kontrolom. Pramenovi koji iskaču i neposlušno lete postaju prošlost jednom kada preko njih pređete ovim maramicama, obogaćenim shea maslacem i kokosovim uljem, kako bi istovremeno njegovale kosu. Ne samo da hidratiziraju, već će i vašoj frizuri u trenutku dati zdravi sjaj.

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

OUAI maramice za kosu

Osim što su jednostavne za korištenje, OUAI maramice imaju nježan i ugodan miris. S jednom maramicom možete ukrotiti nekoliko većih pramenova (od korijena prema vrhovima) koji buntovno iskaču iz cijele priče, a jednom kada ih svladate, nećete primijetiti ni da vam je kosa išta masnija, niti da na sebi ima talog zbog kojeg ćete se osjećati kao da je prljava. Svaka maramica djeluje poput kure uljem, savršeno miriši i k tome vam stane baš svugdje, kako biste ju mogli koristiti čak i kada se u žurbi i pokretu. Sve o još jednom cool proizvodu brenda OUAI Haircare saznajte ovdje.

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori