I službeno je otvorena Estera – dermatološka poliklinika s uslugom kao u hotelu s pet zvjezdica

I službeno je otvorena Estera – dermatološka poliklinika s uslugom kao u hotelu s pet zvjezdica

U Esteri možete obaviti minimalno invazivne korektivne zahvate kao i pronaći rješenje za opće dermatološke probleme, a jedini u Hrvatskoj rade Ultherapy cijelog tijela.

Dermatološka poliklinika Estera

Dermatološka poliklinika Estera otvorila je svoja vrata krajem godine i u svega nekoliko mjeseci rada postala je nezaobilazno mjesto u gradu za sve one kojima je zdravlje kože važno. Estera je poliklinika za cijelu obitelj, a osim što nudi usluge općih dermatoloških tretmana i tretmane estetske dermatologije, važan faktor u poliklinici je savjetovanje i obiteljski pristup svakom pacijentu. Estera tako pruža profesionalne usluge s tretmanom kao u hotelu s pet zvjezdica. Od konzultacija i analize, kontrole madeža, liječenja raznih bolesti kože, preko estetskih korekcija koje uključuju minimalno invazivne zahvate zatezanja, pomlađivanja i osvježavanja tonusa kože, do tretmana koji će vas pripremiti za ljeto kroz programe mršavljenja uz odabranu najkvalitetniju kozmetiku. Efikasni tretmani s uslugom na razini hotela s pet zvjezdica, znak su da je u Zagreb stigla nova era dermatologije, po uzoru na slične dermatološke centre u svijetu. Na druženju povodom otvorenja okupile su se brojne poznate osobe iz javnog i društvenog života:

Iva Radić, Jelena Perčin, Lana Pavić, Iva Šarić, Vlaho Arbulić, Tanja Dragović, Anja Ožanić,  Ana Ivančić, Boška Bahtijarević, Nenad Sovilj, Edin Mehmedović, Jasmina Bagarić, Teuta Mesaroš, Iva Vitić Gameiro, Mia Matić, Nika Matić Kamenski,  Leonarda Boban, Ivana Pirizović, Kristina Ercegović, Jana Fabijanić, Davor Garić, i brojni drugi.

Službeno otvorenje poliklinike Estera

Proljeće je iza ugla, pa su već počeli eventi i druženja, a jedno takvo održano je jučer povodom otvorenja poliklinike Estera u Trpinjskoj cesti 7 u Zagrebu. Polikliniku Estera otvorile su dvije dugogodišnje prijateljice Ana Volk i dermatologica Maja Kolić, a njihov sjajan tim ljudi već se sada pokazao kao najdraži izbor brojnim zagrebačkim pacijentima. Novootvorena poliklinika prvenstveno je zamišljena kao mjesto na kojem će se svaki pacijent osjećati ugodno, gdje možete bez straha pitati sve što vas zanima o zdravlju vaše kože i eventualnim problemima. S ugodnim ambijentom, profesionalnim pristupom i tretmanima koje rade jedini u Hrvatskoj (kao što je Ultherapy cijelog tijela), Estera je u vrlo kratkom roku postala omiljena zagrebačka dermatološka poliklinika. Na jučerašnjem druženju i javnosti je predstavljen premium interijer poliklinike Estera. 

“Trudimo se biti maksimalno na usluzi našim pacijentima, od savjetovanja do liječenja. Bilo da je riječ o klasičnim dermatološkim problemima ili neinvazivnim zahvatima na koje se odlučujemo ako želimo osvježiti naše lice ili određeni dio tijela, kod nas u poliklinici možete računati na diskretan i konkretan savjet. Sada su posebno popularni tretmani koji će vas pripremiti za ljeto kao što su elektromagnetska stimulacija mišića, ultherapy (zatezanje cijelog tijela) i injekcije za kvalitetu kože tijela.”izjavila je Maja Kolić, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije.

“Cilj je bio otvoriti polikliniku u kojoj će svaki pacijent dobiti vrhunsku medicinsku uslugu uz tretman kao “Osobno mi je cilj da za koju godinu žene ovdje kažu – kako sam sretna što imamo Esteru u Hrvatskoj! Da prepoznaju da radimo najkvalitetnije procedure koje su se u svijetu pokazale efikasnima i sigurnima, a to prije svega znači da im dermatologica bude saveznica u praćenju starenja i svih bolesti te stanja kože. Imamo visoko individualan pristup u kojem nam je najvažnije da pacijentice uštede na vremenu i tu činimo sve kako bismo bili maksimalno fleksibilni.” izjavila je direktorica Estere, Ana Volk.

Estera je dermatološka poliklinika za cijelu obitelj

Estera je dermatološka poliklinika za cijelu obitelj. Njezina specijalnost je praćenje pacijenata kroz sve faze starenja kože i njezinih problema, uz uslugu, ambijent i doživljaj kao u hotelu s pet zvjezdica. Cijela obitelj je dobrodošla u Esteru – od tinejdžera koji imaju problema s aknama, bake koja dolazi na pregled madeža digitalnim dermatoskopom, mame koja će doći na ultherapy ili Profhilo, te tate koji dolazi na elektromagnetsku stimulaciju mišića. Što se tiče estetske dermatologije dobrodošle su žene koje žele podignuti kvalitetu svog životnog standarda kroz minimalno invazivne estetske procedure kojima je glavni cilj prirodnost. Neki od tretmana koji se nude u Esteri su Ultherapy, botulinum toksin, dermalni fileri, konturiranje usnica hijaluronskim filerom, PRP (plazma bogata trombocitima), Profhilo, mezoterapija područja oko očiju, kemijski peeling, microneedling i brojni drugi…

Više o poliklinici Estera pročitajte ovdje, ali i na Instagramu i Facebooku. 

Učitati još
Zatvori